Ljepotica je uvjerena kako je ukleta i zbog toga privlači paranormalne sile


Katie Price otkrila: 'Privlačim paranormalno, svaka kuća u kojoj sam živjela, nakon one koju je samnom dijelio Peter Andre, bila je opsjednuta duhovima'.

Vezani članci Chloe Ferry - 3 U preuskom topu se hvali rezultatima zahvata, a i njena prijateljica je ponosno isticala novost na tijelu Katie Price - 5 Ostavlja bez teksta licem izobličenim operacijama, no sada je u fokusu njena 6-godišnja kći koju je sredila

Manekenka je uvjerena kako je ukleta i baš zbog toga privlači paranormalne fenomene.

Smanjila grudi pa joj sin prigovorio: 'Mama, moji prijatelji vole tvoje velike grudi!'

'Prije nekoliko godina moja prijateljica, koja je medij, napravila je nekoliko mojih fotografija. Kada je razvila film, vidjela je nekakav sjaj koji me okružuje.'

'Kuća u kojoj smo Andre i ja živjeli bila je puna duhova. Čak i posljednja kuća u kojoj sam živjela imala je duhove. Znate što? Misilim da se radi o meni!' Objasnila je Katie razloge paranormalnih aktivnosti.

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

Duhovi nisu jedini razlog preseljenja iz posljednje kuće u kojoj je živjela sa suprugom Kieranom Haylerom. Važnije od duhova bilo je to što je supruga uhvatila kako je vara s njezine dvije prijateljice.

Otkako se preselila u novu kuću osjeća se daleko bolje.

Bez obzira na sve skandale, Katie je ostala uz svog čovjeka u inat svima onima koji su joj predvidjeli vrlo kratku vezu i propast.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook