Patnja

ŠOKIRALA: 'Da sam znala da ću roditi bolesno dijete, pobacila bih'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jordan, poznata i kao Katie Price, priznala je i da joj je drago što nije donijela takvu odluku.

Starleta Katie Price šokirala je priznanjem da bi najvjerojatnije pobacila sina Harveya da je znala za njegov invaliditet tijekom trudnoće.

Pogledaj i ovo showbuzz OMG Sve je mršavija – boluje od misteriozne bolesti?

Majka petero djece priznala je da nije bila spremna za život kojim je počela živjeti nakon što je s 23 godine rodila svoje prvo dijete. Naime, njezin sin Harvey boluje od rijetkog poremećaja poznatog kao Prader-Willi sindrom, od autizma i ADHD-a te je slijep.

'Bila sam mlada kad sam rodila Harveya i priznajem, da sam znala da je slijep dok sam bila trudna, bez obzira koliko to grozno zvuči, vjerojatno bih pobacila', rekla je Katie o sinu kojeg je dobila tijekom kratke veze sa nogometašem Dwightom Yorkeom. Ipak, kaže, danas joj je jako drago što nije napravila tako nešto.

'Da mi danas kažu da ću roditi dijete s invaliditetom, zadržala bih ga. Čak bih posvojila dijete s invaliditetom. Dok se ne nađete u toj situaciji, ne znate', rekla je Price. Mnogi su njezinom iskrenošću bili fascinirani, a između ostalih, pohvalio ju je i voditelj Piers Morgan. Na Twitteru je objavio kako je Katie iskrena, inspirativna te je dobra majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene