Sve je otkrila

Ulovila muža da je vara s najboljom prijateljicom: 'Zgrabila sam je za kosu i premlatila'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska starleta otkrila je detalje preljuba u kojem ju je suprug prevario s njezinom najboljom prijateljicom!

Starleta Katie Price, poznatija kao Jordan, jedna je od sudionica britanskog Celebrity Big Brothera. Starleta u posljednje vrijeme privlači pozornost javnosti svojim turbulentnim brakom sa striperom Kieranom Haylerom, koji ju je prevario s njezinom najboljom prijateljicom. O detaljima preljuba Katie je pričala i u britanskom showu.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian, Tristan Thompson (Foto: Profimedia) I on je bio u rađaoni Khloe Kardashian rodila kćer dva dana nakon što su snimke na kojoj ju partner vara procurile u javnost

Suprug Katie Price o varanju supruge: 'Bile su lake prostitutke'

 

A photo posted by Katie Price (@officialkatieprice) on

'Priredila sam zabavu u svome domu. U jednom trenutku sam primijetila da Kierana i moje najbolje prijateljice Jane Pountney nema. Kasnije sam pregledala snimke nadzornih kamera i imala sam što vidjeti. Njih dvoje su se iskrali sa zabave i otišli u štalu u kojoj držim konje i tamo su se seksali', ispričala je Jordan, piše Daily Mail.

Dodala je i kako se nije nadala da će je prijateljica tako izdati i da je trebala znati da će to kad tad doznati. Price je također otkrila i da ih je ulovila kako se ljube na ljetovanju.

'Ja sam platila to je**no putovanje, a ona se s mojim mužem ljubila na ležaljci pored mora. Vidjela sam ih i prvo sam stajala 30-ak sekundi ukopana, a onda sam joj prišla, zgrabila je za kosu i odvukla s ležaljke te je premlatila. Je**na ku**a', otkrila je Katie.

Ona i Kieran imaju dvoje djece, a iz prethodnih brakova ima još troje djece.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene