angažirala zaštitare

Starleta koja šokira ožiljcima od plastičnih operacija na meti provalnika: Uništili joj vilu, a sad opet htjeli upasti u nju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price je ovog puta spasio od provalnika susjed koji je uočio muškarce kako se motaju oko ograde njenog dvorišta i odmah joj je to javio.

Kuću britanske reality zvijezde Katie Price (42) početkom mjeseca su provalili u kuću, uništili joj stvari po njoj i poplavili ju.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

No čini se da Katie našla na meti provalnika jer je grupa muškaraca u prošli petak viđena kako pokušava ući kroz ogradu njezinog dvorišta. Srećom, susjed ih je uočio i javio starleti, a ona je odmah kontaktirala policiju. 

"Nazvala sam ih i sve im ispričala. Netko će otići do moje vile i staviti lokot na dvorišnu ogradu jer čini se da mi žele ponovno provaliti", rekla je Price za tabloid The Sun. Susjed je opisao Katie sumnjivce koje je vidio, a ona je to prenijela policiji. 

Starleta će unajmiti zaštitare da paze na njezinu vilu. Inače, Price se proslavila još 1996. modelingom i pojavljivanjem u tabloidima The Sun i The Daily Mail pod imenom Jordan. 

Više nego svojim ljubavnim životom i ekspresnim razvodima, Katie je šokirala plastičnim operacijama i ožiljcima koje je otvoreno pokazivala u javnosti. Prvi zahvat je napravila kao 19-godišnjakinja i to je bilo povećanje grudi za nekoliko veličina, tako je prešla s košarice B na FF.

I Katie tu nije uspjela stati sa svojom ovisnošću, nego je nastavila s face liftingom, brazilskim podizanjem stražnjice, liposukcijom trbuha. Zapravo, prema riječima stručnjaka plastične kirurgije, nema što starleta na svom tijelu nije korigirala. Potrošila je stotine tisuća funti na operacije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

😉Got my sparkle back✨ wearing my @JYYLondon range today! & guess what @JYYLondon have 20% off their site today just use code: TUESDAY at checkout girls💛 #ad #JYYLondon

A post shared by Katie Price (@katieprice) on

Usto, starleta je u prosincu 2019. proglasila bankrot. Prema pisanju britanskih medija, njezini se dugovi procjenjuju na više od 3,5 milijuna funti.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Valentina Walme Celebrity Muškarci za njom uzdišu, žene joj se dive: Domaća ljepotica u bikiniju istaknula figuru isklesanu plesom

 

 

.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene