zaintrigirala sve

Mjesecima tvrdi da želi dijete s 10 godina mlađim dečkom, a sad je potaknula glasine da je šesti put trudna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie Price ne odvaja se od 10 godina mlađeg Carla Woodsa, a slavna starleta pokrenula je glasine da je šesti put trudna.

Britanska starleta Katie Price (42) ne skriva koliko je sretna sa svojim 10 godina mlađim dečkom Carlom Woodsom (32), a sada je pokrenula glasine i da je šesti put trudna.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Price je već u nekoliko navrata spominjala kako se nada da će u 2021. godini dobiti dijete s Woodsom, a u subotu je na Instagram storyju zaintrigirala brojne obožavatelje kratkom porukom. "Da, vrijeme je da se pripremiš Carl Woods. Volim te", napisala je Katie uz fotografiju vitamina koje inače uzimaju trudnice.

Harvey (18), Junior (15), Princess (13) Jett (7) i Bunny (6) Katiena su djeca koju je dobila iz prijašnjih veza s tri partnera. Božićne blagdane cijela je obitelj provela na okupu, a starleta se posljednjih mjeseci ne odvaja od svog dečka.

Upravo Carl pomagao je Katie nakon što je proteklog ljeta slomila oba stopala. "Želimo dijete i ne koristimo zaštitu", rekla je u jednom videu prije nekoliko tjedana poznata starleta.

Dugi niz godina Katie puni stupce britanskih medija turbulentim životom, a naročito zahvaljujući estetskim operacijama i zahvatima lica koji su uništili njezinu prirodnu ljepotu. U svijet šoubiznisa ušla je kao 13-godišnja djevojčica koja se bavila manekenstvom, no zapravo ju je proslavila pobjeda u jednom reality showu 2015. godine.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene