UPROPASTILA ZABAVU

SRAMOTNA SNIMKA Pijana vrijeđala goste, skidala se i vikala "Dodirnite mi grudi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katie je bila potpuno oduzeta od alkohola, a snimka njezinog pijanog ispada ubrzo je osvanula na internetu.

Slavna starleta Katie Price ponovno se našla u središtu skandala. Atraktivna plavuša unajmljena je da vodi božićni domjenak jedne kompanije no umjesto druženja s gostima Katie se malo previše družila s alkoholom zbog kojeg je upropastila zabavu.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Naime, starleta se toliko napisala da je jedva stajala na nogama. Goste je nazivala ku***** i gadovima, a nakon verbalnih okršaja počela se svlačiti u wc-u.

Katie je, prema pričama svjedoka, dignula svoju haljinu, pokazala grudi ženama koje su bile s njom i pozivala ih da ih dodirnu.

Direktor tvrtke razbjesnio se zbog sramotnog ponašanja 38-godišnje starlete, a sve ga je još više zasmetalo s obzirom da je za vođenje domjenka bila plaćena čak 16 tisuća dolara. Snimku incidenta možete pogledati ovdje.

"Više nikad neću piti. Kada se napijem, prava sam noćna mora", rekla je Katie. Nakon što je upropastila zabavu otišla je kući u Rolls Royceu koji joj je kompanija platila.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene