Kao mumija

Fotografija koja pokazuje svu bol i natečenost slavnih dama nakon operacija

Katie Price (Foto:Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto:Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia/Instagram) Katie Price (FOTO: Getty) Katie Price (Foto: Profimedia/Instagram) +0 Katie Price (FOTO: Getty) Galerija

41-godišnja Katie Price poznata je kao velika ljubiteljica odlazaka pod nož.

Britanska starleta jednostavno ne zna kad je dosta.

Pogledaj i ovo showbuzz Napokon priznala 'Pretjerala sam s plasičnim operacijama! Izgledala sam kao patka'

41-godišnja Katie Price poznata je kao velika ljubiteljica odlazaka pod nož, a njezin izgled danas nažalost graniči s dobrim ukusom.

Tek što je nedavno umirala od bolova zbog otečenog lica nakon operacija u Turskoj u kojoj je to unosni posao, starleta je s dečkom Krisom Boysonom ponovno odletjela tamo na još pokoju operaciju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Price (@officialkatieprice)

Ona je radila face i eye lifting, dok si je on malo popravio nos na nagovor svoje djevojke.

Paparazzi su par snimili tijekom šetnje, a posebno je zapanjujuće izgledala starleta koje su se i vlastita djeca prestrašila, pa im je morala objašnjavati što se dogodilo.

"Njezina djeca pomislila su kako se mami dogodilo nešto grozno, jer joj je cijelo lice u zavojima te su počeli plakati", otkrio je izvor blizak starleti koja je poznata i po tome što često mijenja mlađahne dečke.

Iza nje su tri braka te petero djece s tri različita muškarca, a nakon posljednjeg bračnog brodoloma dotična vjerojatno ni sama ne zna s koliko se muškaraca viđala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Katie Price (@officialkatieprice)

Vjerujemo kako isto tako ne zna niti broj operacija na svom licu i tijelu, no nadamo se kako će stati prije nego počnu ozbiljnije posljedice takvog ponašanja.

Zastrašujuće fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Profimedia) Megan Fox (Foto: Instagram) +8 Megan Fox (Foto: Instagram) Celebrity Nekad najseksi žena svijeta ne može držati oči otvorene od previše botoksa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene