U emisiji uživo

ODUŠEVILI INTERNET Sin slavne starlete poručio mrziteljima: 'Zdravo pi**e'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je njena izjava uzeta iz konteksta, Katie Price je odlučila educirati ljude o stanju svog 13-godišnjeg sina.

Prije nekoliko mjeseci starleta Katie Price šokirala je priznanjem da bi najvjerojatnije pobacila sina Harveya da je znala za njegov invaliditet tijekom trudnoće. Naime, njezin sin boluje od rijetkog poremećaja poznatog kao Prader-Willi sindrom, od autizma i ADHD-a te je slijep.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Mnogi su njenom iskrenošću bili fascinirani, no bilo je i onih koji su njenu izjavu izvukli iz konteksta, te su putem Interneta ostavljali ružne komentare na račun Katie, ali i njenog sina Harveyja. Sada je Katie odlučila uzeti stvari u svoje ruke, te je dovela Harveyja u studio kako bi educirala ljude o njegovom stanju.

Price nije željela snimati segment, već je emitiranje išlo uživo. Kada je Katie pitala Harveyja što ima za reći onima koji kažu nešto zločesto njemu, 13-godišnji dječak je odgovorio sa 'zdravo, p***e'. Jedna od voditeljica se odmah ispričala gledateljima te je taj dio izrezan iz YouTube videa, ali čini se da nije ni bilo potrebe za time. Uskoro su Internetom počeli kružiti sami komentari potpore. Pohvalili su Harveyja, ali i Katie upravo zbog bezuvjetne majčinske ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene