Tvrdi da je progone duhovi

Slavna starleta bizarnim fotografijama sablaznila fanove: "Toliko je jezivih likova u mom domu"

Katie Price (Foto: Profimedia/Instagram) Katie Price (Foto: Profimedia/Instagram) Profimedia/Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (FOTO: Getty) Katie Price (FOTO: Getty) +0 Katie Price (Foto: Profimedia/Instagram) Galerija

Katie Price prestravila je obožavatelje bizarnim objavama na društvenim mrežama.

Katie Price pažnju javnosti do sada je obično privlačila skandalima, no ovog puta bivša manekenka u središtu pozornosti našla se zbog bizarnih objava na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Katie Price A problemi su tu! Svoj nikad bujniji dekolte ni sama ne prestaje gledati, a liječnike i obitelj koji ju upozoravaju na opasnost ne sluša

Katie je, naime, na svom Instagramu objavila seriju fotografija koje prikazuju lov na duhove u njezinom domu. Kontroverzna 39-godišnjakinja s fanovima je podijelila jezive slike demona u odrazu zrcala i malenog dječaka koji luta hodnikom. Njezini pratitelji ostali su užasnuti prizorima.

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 "O moj Bože. Šokirana sam prizorima koje sam snimila mobitelom u lovu na duhove s Leejem Robertsom oko moje kuće. Toliko je sablasnih likova i čudnih ukazanja", napisala je Katie u jednoj od objava koja je mnoge njezine fanove natjerala da se zapitaju što se zapravo događa s nekadašnjom manekenkom. Katie, je li sve u redu?

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

A post shared by Katie Price (@officialkatieprice) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene