Glumica Katie Holmes upisala je studij biznisa na Harvardu. S njom u klupama je i Shakirin muž, nogometaš Gerard Pique.


38-godišnja glumica Katie Holmes upisala je studij te pohađa program "Biznis u medijima, sportu i zabavnoj industriji" na prestižnom Harvardu. S Katie su u klupama i Shakirin muž nogometaš Gerard Pique, ragbijaš Jamie Heaslip, košarkaš CJ McCollum i bivši nogometaš Rashean Mathis.

Vezani članci Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Šuškalo se da ju vara, no 10 godina starija pjevačica plavookog ljepotana i dalje gleda ludo zaljubljeno Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Predsjednica završila radni dio posjeta SAD-u, iseljenike pozvala da se vrate sa znanjem i iskustvom: "Jer je to puno važnije od novca"

Poznata profesorica Anita Elberse predavat će slavnoj glumici, ali i poznatim sportašima pa je tako objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Katie Holmes, koja ima vlastitu produkcijsku kompaniju Noelle Productions, objavila je na Instagramu fotografiju iz "školskih" klupa, a i Pique se pohvalio sudjelovanjem na nastavi.

"Zahvalna sam i uzbuđena što sam na Harvardu s tolikim briljantnim ljudima", napisala je Katie.

Program je očito jako popularan kod celebrityja. Već su ga završili manekenka Tyra Banks, reper LL Cool J i glumac Channing Tatum, koji će ovogodišnjoj generaciji doći na predavanje i pričati o tome što su novo naučili i kako su unaprijedili svoj posao otkad su diplomirali. 

 

Harvard time! #BEMS #harvard

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)