Glumica Katie Holmes upisala je studij biznisa na Harvardu. S njom u klupama je i Shakirin muž, nogometaš Gerard Pique.


38-godišnja glumica Katie Holmes upisala je studij te pohađa program "Biznis u medijima, sportu i zabavnoj industriji" na prestižnom Harvardu. S Katie su u klupama i Shakirin muž nogometaš Gerard Pique, ragbijaš Jamie Heaslip, košarkaš CJ McCollum i bivši nogometaš Rashean Mathis.

Vezani članci Rachel Emmons Holivudska zvijezda otela joj je zaručnika na brutalan način, ali ona se trudi sakriti traumu i ponaša se kao da je sve dobro Katie Holmes Bio je zaručen i trebao pred oltar, a onda su svijet obišle ove fotografije pa je djevojku ostavio preko poruke

Poznata profesorica Anita Elberse predavat će slavnoj glumici, ali i poznatim sportašima pa je tako objavila i njihovu zajedničku fotografiju.

Katie Holmes, koja ima vlastitu produkcijsku kompaniju Noelle Productions, objavila je na Instagramu fotografiju iz "školskih" klupa, a i Pique se pohvalio sudjelovanjem na nastavi.

"Zahvalna sam i uzbuđena što sam na Harvardu s tolikim briljantnim ljudima", napisala je Katie.

Program je očito jako popularan kod celebrityja. Već su ga završili manekenka Tyra Banks, reper LL Cool J i glumac Channing Tatum, koji će ovogodišnjoj generaciji doći na predavanje i pričati o tome što su novo naučili i kako su unaprijedili svoj posao otkad su diplomirali. 

 

Harvard time! #BEMS #harvard

Objavu dijeli Gerard Piqué (@3gerardpique)