Srce ne pita

Iako je viđena na ručku s jednim od najpoželjnijih holivudskih neženja, ona i dalje voli frajera koji ju navodno vara

Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Cruise Holmes (Foto: Getty) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Jamie Foxx Miami (Foto: Profimedia) Jamie Foxx Miami (Foto: Profimedia) +0 Scott Eastwood (Foto: Instagram) Galerija

Katie Holmes i Scot Eastwood viđeni su zajedno u jednom restoranu u Santa Monici.

Duo je viđen zajedno u jednom restoranu u Santa Monici.

Pogledaj i ovo Clint Eastwood Ima i novi imidž Krhka pojava glumačke legende rastužila je njegove obožavatelje, pojavio se u javnosti nakon dugo vremena!

Radi se o 39-godišnjoj glumici Katie Holmes i 32-godišnjem glumcu Scottu Eastwoodu koji holivudsku slavu može zahvaliti slavnom prezimenu, ali i atraktivnom izgledu.

 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Sin legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda poznat je i kao jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, no još uvijek se ne zna tko je njegova djevojka niti da li ju trenutno ima. Upravo zato, nije dugo trebalo da počnu kružiti priče kako je Scott bacio oko na glumicu koja je i dalje u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom.

 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Katie je utjehu u Jamieju pronašla nakon ljubavnog brodoloma s Tomom Cruiseom, a par je godinama skrivao svoju vezu upravo zbog Tomovih prijetnji kako će joj oduzeti kćer Suri, ako pet godina nakon razvoda bude imala nekog drugog. Možda to zvuči suludo, no činjenica jest kako su glumci svoju vezu priznali tek nakon što je prošlo upravo toliko godina.

Cruise Holmes (Foto: Getty) Cruise Holmes (Foto: Getty) Foto: Getty

Međutim, 50-godišnji Jamie u posljednje je vrijeme viđen s brojnim nepoznatim ljepoticama s kojima je tulumario na raznim dijelovima svijeta, a navodno i varao Katie pa ne čudi što su krenule razne priče...

Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No, čini se kako glumački duo veže samo buduća poslovna suradnja, jer nakon zajedničkog ručka u Santa Monici na koji su došli i otišli odvojeno, zvijezda serije "Dawson's Creek" uputila se u New York na večeru s Jamiejem kojem je očito prešla preko burnih noći s drugim ženama.

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S druge strane, otkad se pojavio među holivudskim brdima, Scott nikada nije potvrdio da ima djevojku, no u jednom se intervjuu raspričao samo o bivšoj ljubavi Jewel Brangman koja je 2014. godine poginula u automobilskoj nesreći.

Scott Eastwood (Foto: Instagram) Scott Eastwood (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Bili smo u vezi, a onda je ona poginula u prometnoj nesreći. Izgubio sam prijatelje, izgubio sam puno prijatelja. No nikada nisam izgubio nikog s kim sam bio toliko blizak i intiman. Možda mi je otad teže biti u vezi", priznao je tada Eastwood časopisu GQ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene