Katie Holmes i Scot Eastwood viđeni su zajedno u jednom restoranu u Santa Monici.

Galerija


Duo je viđen zajedno u jednom restoranu u Santa Monici.

Vezani članci Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Zajedno su od 2013. godine, a paparazzi su ih tek sada uhvatili kako se ljube Katie Holmes (Foto: Profimedia) Holivudska zvijezda na meti javnosti zbog izgleda, opisuju je kao nemarnu i zapuštenu

Radi se o 39-godišnjoj glumici Katie Holmes i 32-godišnjem glumcu Scottu Eastwoodu koji holivudsku slavu može zahvaliti slavnom prezimenu, ali i atraktivnom izgledu.

 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Sin legendarnog glumca i redatelja Clinta Eastwooda poznat je i kao jedan od najpoželjnijih holivudskih neženja, no još uvijek se ne zna tko je njegova djevojka niti da li ju trenutno ima. Upravo zato, nije dugo trebalo da počnu kružiti priče kako je Scott bacio oko na glumicu koja je i dalje u vezi s glumcem Jamiejem Foxxom.

 

A post shared by Scott Eastwood (@scotteastwood) on

Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia)
Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

Podsjetimo, Katie je utjehu u Jamieju pronašla nakon ljubavnog brodoloma s Tomom Cruiseom, a par je godinama skrivao svoju vezu upravo zbog Tomovih prijetnji kako će joj oduzeti kćer Suri, ako pet godina nakon razvoda bude imala nekog drugog. Možda to zvuči suludo, no činjenica jest kako su glumci svoju vezu priznali tek nakon što je prošlo upravo toliko godina.

Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia)
Cruise Holmes (Foto: Getty) Foto: Getty

Međutim, 50-godišnji Jamie u posljednje je vrijeme viđen s brojnim nepoznatim ljepoticama s kojima je tulumario na raznim dijelovima svijeta, a navodno i varao Katie pa ne čudi što su krenule razne priče...

Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia)
Scott Eastwood (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

No, čini se kako glumački duo veže samo buduća poslovna suradnja, jer nakon zajedničkog ručka u Santa Monici na koji su došli i otišli odvojeno, zvijezda serije "Dawson's Creek" uputila se u New York na večeru s Jamiejem kojem je očito prešla preko burnih noći s drugim ženama.

Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia)
Katie Holmes (Foto: Profimedia) Foto: Profimedia

S druge strane, otkad se pojavio među holivudskim brdima, Scott nikada nije potvrdio da ima djevojku, no u jednom se intervjuu raspričao samo o bivšoj ljubavi Jewel Brangman koja je 2014. godine poginula u automobilskoj nesreći.

Katie Holmes Scott Eastwood (Foto: Profimedia)
Scott Eastwood (Foto: Instagram) Foto: Instagram

"Bili smo u vezi, a onda je ona poginula u prometnoj nesreći. Izgubio sam prijatelje, izgubio sam puno prijatelja. No nikada nisam izgubio nikog s kim sam bio toliko blizak i intiman. Možda mi je otad teže biti u vezi", priznao je tada Eastwood časopisu GQ