Jako su zaljubljeni!

Tajnu koju je vješto skrivala sad pokazuje gdje god stigne, strastvene poljupce izmjenjuju gdje god stignu!

Katie Holmes i Bobby Wotten - 6 Katie Holmes i Bobby Wotten - 6 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes i Bobby Wotten Katie Holmes i Bobby Wotten - 6 Katie Holmes i Bobby Wotten - 1 Katie Holmes i Bobby Wotten - 4 Katie Holmes i Bobby Wotten - 5 Katie Holmes i Bobby Wotten - 3 Katie Holmes i Bobby Wotten - 2 Katie Holmes Katie Holmes +0 Katie Holmes Galerija

Glumica Katie Holmes viđena je kako razmjenjuje strastvene poljupce s novim dečkom Bobbyjem Wottenom nakon ručka u New Yorku.

43-godišnja glumica Katie Holmes viđena je na odlasku na ručak u New Yorku s novim partnerom Bobbyjem Wottenom.

Pogledaj i ovo Tom i Suri Cruise je li moguće? Legendarni glumac zbog bizarnog kulta nije vidio kćer već deset godina, a sada je napokon odlučio to promijeniti?

Novi par strastveno je izmjenjivao poljupce te uopće ne kriju koliko su zaljubljeni, a nedavno su uhvaćeni i u šetnji parkom nakon čega se i krenulo pričati kako Katie ima novog dečka.

Bobby Wooten nova je tajna koju je vješto donedavno skrivala američka glumica. Bobby je svirao s poznatim glazbenicima kao što su David Byrne i Jennifer Lopez, a nedavno je svirao s kanadskom glazbenicom Carly Rae Jepson na Coachelli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes)

Prije Wottena, Holmes je bila u vezi ugostiteljem Emiliem Vitolom. Vitolo je imao zaručnicu i potajno se viđao s Katie, a kad se u javnosti pročulo za aferu i isplivale njihove fotografije, ostavio je zaručnicu ostavio preko SMS poruke.

Veza po kojoj je Katie poznata je ona s Tomom Cruiseom, s kojim je bila i u braku od 2006. do 2012. godine.

Par zajedno ima kćer Suri, a javnost je upoznata s informacijom da Tom kćer ne želi viđati jer su nakon razvoda Katie i ona napustile scijentologiju zbog toga što se bojala te organizacije.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger +0 Nicole Scherzinger Celebrity Nazivaju ju ženom božicom, a sada je pokazala skoro svaki centimetar svog zamamnog tijela i opravdala taj nadimak!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Popović Milan Popović - 6 Milan Popović - 5 Milan Popović - 4 +7 Milan Popović - 3 Celebrity Milan Popović čeka treće dijete s 27-godišnjom partnericom, vješto ju krije od javnosti već nekoliko godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene