Ben Affleck s glazbenicom Katie Cherry spojio se prije nekoliko mjeseci putem dating aplikacije.

Galerija


Šuška se da je holivudski glumac Ben Affleck ponovno zaljubljen, i to u plavokosu Katie Cherry.

Vezani članci Ana de Armas Grudi joj umalo ispale dok se šetala u kratkom kompletiću ispod kojeg je imala tijesni badić Ana de Armas - 1 Iznenadila šetnjom bez problematičnog glumca u kojeg je ludo zaljubljena i uživala u veselom društvu

33-godišnja Katie glazbenica je u usponu, poznata pod umjetničkim imenom KD Cherry, a glasine o novoj glumčevoj vezi počele su nakon proslave Noći vještica na kojoj su viđeni zajedno u poprilično "veselom" izdanju.

Zapravo, par je povezala online dating aplikacija Raya još prije nekoliko mjeseci te su otad nekoliko puta neobvezno izašli, no nakon proslave Noći vještica par je navodno odlučio podignuti svoj odnos na višu razinu.

Ipak, nitko od glavnih aktera još uvijek se nije oglasio u vezi s tim.

Zanimljivo, plavokosa ljepotica nekada je hodala s boksačem Chrisom Van Heerdenom, koji je trenirao Affleckovu bivšu suprugu Jennifer Garner, a neko je vrijeme zarađivala i kao model.

Katie je dosad imala poprilično malu vojsku obožavatelja za glazbenicu u usponu u holivudskoj tvornici snova, no otkad ju povezuju sa slavnim oskarovcem, paparazzi i važni ljudi u Hollywoodu postali su zainteresirani za nju.

Podsjetimo, jednako je tako bilo i s mlađahnim Playboyevim modelom Shaunom Sexton, s kojom se Ben viđao neposredno nakon razvoda i kojoj je karijera procvjetala nakon nekoliko tjedana zabave s njim.

Katie su paparazzi nedavno uhvatili na plaži na kojoj je pokazala isklesano tijelo, pa smo sigurni da ćemo o njoj itekako čuti sljedećih dana, tjedana ili mjeseci, bila ona s Affleckom ili ne.

To je ta moć Hollywooda! 

Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu