Dan za kupanje

Novoj djevojci slavnog glumca procvjetala usnula karijera otkad je s njim, a sad je pokazala i top-formu

Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ben Affleck (Foto: Profimedia) +0 Shauna Sexton (Foto: Instagram) Galerija

Ben Affleck s glazbenicom Katie Cherry spojio se prije nekoliko mjeseci putem dating aplikacije.

Šuška se da je holivudski glumac Ben Affleck ponovno zaljubljen, i to u plavokosu Katie Cherry.

Pogledaj i ovo Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Getty) Ma kakav Affleck! Slavna glumica ljubi poduzetnika čiju je suprugu ovo ljeto Hauser grlio u Puli

33-godišnja Katie glazbenica je u usponu, poznata pod umjetničkim imenom KD Cherry, a glasine o novoj glumčevoj vezi počele su nakon proslave Noći vještica na kojoj su viđeni zajedno u poprilično "veselom" izdanju.

Zapravo, par je povezala online dating aplikacija Raya još prije nekoliko mjeseci te su otad nekoliko puta neobvezno izašli, no nakon proslave Noći vještica par je navodno odlučio podignuti svoj odnos na višu razinu.

Ipak, nitko od glavnih aktera još uvijek se nije oglasio u vezi s tim.

Zanimljivo, plavokosa ljepotica nekada je hodala s boksačem Chrisom Van Heerdenom, koji je trenirao Affleckovu bivšu suprugu Jennifer Garner, a neko je vrijeme zarađivala i kao model.

Katie je dosad imala poprilično malu vojsku obožavatelja za glazbenicu u usponu u holivudskoj tvornici snova, no otkad ju povezuju sa slavnim oskarovcem, paparazzi i važni ljudi u Hollywoodu postali su zainteresirani za nju.

Podsjetimo, jednako je tako bilo i s mlađahnim Playboyevim modelom Shaunom Sexton, s kojom se Ben viđao neposredno nakon razvoda i kojoj je karijera procvjetala nakon nekoliko tjedana zabave s njim.

Katie su paparazzi nedavno uhvatili na plaži na kojoj je pokazala isklesano tijelo, pa smo sigurni da ćemo o njoj itekako čuti sljedećih dana, tjedana ili mjeseci, bila ona s Affleckom ili ne.

To je ta moć Hollywooda! 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Samo sedam mjeseci nakon rođenja Archieja, Meghan ponovno trudna? Već se nagađa i o spolu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene