Kate Winslet slavi 41. rođendan. Nikad nije pala pod utjecaj Hollywooda te je ostala ikona prirodne ljepote.


Glumica koja je danas svjetski poznata prvotni uspjeh veže uz televiziju, gdje je nastupala u reklamama i sličnim poslovima. U filmu 'Rajska stvorenja' debitira, redatelja Petera Jacksona. Film joj je donio priznanja kritike i publike i otvorio joj vrata u filmski svijet. Kate je ipak ostala najzapamćenija u ulozi Rose u filmu Titanik.

Vezani članci Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Bezvremenska ljubavna priča: Svojeg je smrznutog ljubavnika prepustila smrti Slika nije dostupna Prijateljstvo koje ne blijedi: Kate i Leonardo otkrili tajnu povezanu sa snimanjem Titanica

Osim što je film pokupio milijune na blagajnama kao i većinu nagrada također imamo i primjer pravog prijateljstva između Kate i Leonarda DiCaprija koje traje više od 20 godina.

Winslet se udavala tri puta i ima troje djece: Mia Honey Threapleton, Joe Alfie Winslet Mendes, Bear Blaze Winslet. Od 2012. godine je u braku s Nedom Rocknrollom s kojim se tajanstveno vjenačala u New Yorku, a poznatoj glumici kum je bio Leonardo, dok je njemu suprugu kum bio njegov brat Jack.

Osim što se Britanka kroz godine definirala kao uspješna glumica, postala je ikona ženske ljepote. Nikada nije pala u zamku Hollywooda koja slavi anoreksična ženska tijela. Estetske operacije toliko su joj mrske da je čak s nekoliko kolegica osnovala Britansku ligu za borbu protiv plastičnih operacija.

'Nikad neću odustati od borbe protiv odlaska pod nož. To se protivi mojim moralnim uvjerenjima, načinu na koji su me roditelji odgojili i svemu onome što smatram prirodnom ljepotom', izjavila je bez ustručavanja Kate koja se svojih oblina nikada nije sramila i uvijek je iskreno priznavala da ima celulit i obješene grudi.

Winslet trenutno snima tajanstveni Woddy Allen film zajedno s Justinom Timberlakeom, Juno Temple i Jimom Belushijem i veselimo se premijeri.

Sretan rođendan prekrasnoj i talentiranoj glumici.