rekla pa porekla

Govorila je da se nikada više neće skinuti gola za film i da je jedna takva scena još uvijek proganja, no u 44. godini ipak se predomislila

Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet (Foto: AFP) +0 Kate Winslet (Foto: AFP) Galerija

Kate Winslet je prije nekoliko godina priznala da ju još proganja njezina gola scena iz filma "Titanik" i da se više neće skidati za film, no to je ipak ponovno napravila 2020.

Malo je onih koji nikada nisu pogledali kultni film "Titanik" iz 1997. godine, a scena koja se većini urezala u pamćenje svakako je ona na kojoj glumica Kate Winslet (45) gola pozira na krevetu Leonardu DiCapriju (46), koji glumi siromašnog umjetnika Jacka.

Pogledaj i ovo Saoirse Ronan (Foto: Getty Images) One su ponosne Eksplicitne scene dviju oskarovki podigle prašinu u Hollywoodu: "To nije tijelo kakvo sam imala u svojim dvadesetima"

Tu scenu dobro pamti i Winslet, koja je kasnije ipak požalila što se skinula gola.

"Mislim da se više nikada neću skinuti gola za film. Ne mogu se zauvijek provlačiti s tim, a ne želim postati ona glumica koja se uvijek skida", kazala je Winslet 2009. godine za časopis Time.

"Najčešće mi postavljaju pitanja o golotinji jer sam se skinula u gotovo svakom filmu koji sam dosad snimila, no to je uvijek bilo s razlogom", naglasila je.

Iako se tijekom karijere skinula u desetak filmova, otkrila je i kako joj to s vremenom nije postalo ništa ugodnije.

"Iskreno, mrzim svaki trenutak u kojem sam gola. No ne mogu ni zamisliti kako bi to izgledalo da u filmu s nekim vodim ljubav potpuno odjevena. Za to jednostavno moram biti gola", priznala je Winslet.

A zbog nezaboravne scene iz "Titanika", obožavatelji je često traže da potpiše njihove verzije njezina akta iz filma.

"Takve slike ne potpisujem. Vrlo mi je neugodno u takvim situacijama", ispričala je 2014. godine za Yahoo! Movies. "Ta me scena još uvijek proganja", priznala je tada, no unatoč svemu ponovno se skinula 2020. godine.

U biografskom filmu o paleontologinji Mary Anning "Ammonite", koju je Kate utjelovila, gola je snimila intimne scene s kolegicom Saoirse Ronan (27), koja glumi njezinu ljubavnicu Charlotte Murchison.

"Sjećam se da sam pomislila, evo me s 43 godine i snimam golišave scene. Toliko godina sam imala u vrijeme snimanja filma. Pomislila sam da mi to neće biti ugodno, ali iznenadila sam se kako sam se osjećala. Osjećala sam se sjajno. Shvatila sam da sam starija i da imam drugačije tijelo od onoga koje sam imala kada mi je bilo 20", komentirala je Winslet svoje nove golišave scene prošle godine nakon izlaska filma.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Celebrity Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Celebrity Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene