Kate Winslet je prije nekoliko godina priznala da ju još proganja njezina gola scena iz filma "Titanik" i da se više neće skidati za film, no to je ipak ponovno napravila 2020.

Galerija


Malo je onih koji nikada nisu pogledali kultni film "Titanik" iz 1997. godine, a scena koja se većini urezala u pamćenje svakako je ona na kojoj glumica Kate Winslet (45) gola pozira na krevetu Leonardu DiCapriju (46), koji glumi siromašnog umjetnika Jacka.

Vezani članci Slika nije dostupna Dužnost mu je bila sve: Nevjerojatna priča časnika koji je prživio Titanik pa otišao u rat Slika nije dostupna "Vidjeli smo tijelo žene u spavaćici s bebom čvrsto priljubljenom na prsa"

Tu scenu dobro pamti i Winslet, koja je kasnije ipak požalila što se skinula gola.

"Mislim da se više nikada neću skinuti gola za film. Ne mogu se zauvijek provlačiti s tim, a ne želim postati ona glumica koja se uvijek skida", kazala je Winslet 2009. godine za časopis Time.

"Najčešće mi postavljaju pitanja o golotinji jer sam se skinula u gotovo svakom filmu koji sam dosad snimila, no to je uvijek bilo s razlogom", naglasila je.

Iako se tijekom karijere skinula u desetak filmova, otkrila je i kako joj to s vremenom nije postalo ništa ugodnije.

"Iskreno, mrzim svaki trenutak u kojem sam gola. No ne mogu ni zamisliti kako bi to izgledalo da u filmu s nekim vodim ljubav potpuno odjevena. Za to jednostavno moram biti gola", priznala je Winslet.

A zbog nezaboravne scene iz "Titanika", obožavatelji je često traže da potpiše njihove verzije njezina akta iz filma.

"Takve slike ne potpisujem. Vrlo mi je neugodno u takvim situacijama", ispričala je 2014. godine za Yahoo! Movies. "Ta me scena još uvijek proganja", priznala je tada, no unatoč svemu ponovno se skinula 2020. godine.

U biografskom filmu o paleontologinji Mary Anning "Ammonite", koju je Kate utjelovila, gola je snimila intimne scene s kolegicom Saoirse Ronan (27), koja glumi njezinu ljubavnicu Charlotte Murchison.

"Sjećam se da sam pomislila, evo me s 43 godine i snimam golišave scene. Toliko godina sam imala u vrijeme snimanja filma. Pomislila sam da mi to neće biti ugodno, ali iznenadila sam se kako sam se osjećala. Osjećala sam se sjajno. Shvatila sam da sam starija i da imam drugačije tijelo od onoga koje sam imala kada mi je bilo 20", komentirala je Winslet svoje nove golišave scene prošle godine nakon izlaska filma.

Nevjerojatno je kako Neda Ukraden u osmom desetljeću izgleda bez trunke šminke, kao da ne stari!

Jennifer Aniston će u 53. godini postati majka prvi put? Želja će joj se brzo ostvariti, a sretnu vijest već je podijelila s najbližima