Malo koja zvijezda bi se odlučila na usku haljinu ni 4 mjeseca nakon poroda, no Kate Winslet nije jedna od njih.


Slavna glumica Kate Winslet vratila se na svoje glumačke dužnosti nakon što je rodila svoje treće dijete. Prvo se pojavila na svečanoj dodjeli zvijezde na hollywoodskom šetalištu slavnih, a sada se pojavila na društvenom događaju u Los Angelesu.

Kate Winslet dobila je zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu

Vezani članci Jessica Simpson (Foto: Profimedia) Imala je više od 100 kilograma, a onda im je objavila rat: Popularna pjevačica izgleda baš kao nekad Eva Longoria (Foto: Getty Images) U trudnoći je dobila čak 20 kilograma, a sad se pohvalila isklesanom linijom: ''Nisam se forsirala''

Kate je rodila treće dijete prije nepuna četiri mjeseca, a da još uvijek nosi višak kilograma od trudnoće nije se sramila pokazati. Britanska glumica tim je potezom inspirirala i mnoge druge 'obične' žene da ne moraju skrivati svoje tijelo nakon poroda.

I dok je na primanju zvijezde nosila crnu usku haljinu, ovoga se puta odlučila na vatreno crvenu u kojoj joj se isticao i trbuh i stražnjica, no Kate je i višak nosila kao prava hollywoodksa diva.

Dok je u LA-u, slavna glumica gostovala je i u showu Ellen DeGeneres kojoj je otkrila i zašto je sina nazvala Bear Blaze.

'Moj prijatelj iz djetinjstva je imao nadimak Bear i ja sam to naprosto obožavala. Jednostavno me podsjećao na medvjedića, bio je rame za plakanje, svi su ga voljeli i sjećati ću ga se do kraja života. Bearovo drugo ime je Blaze i to je referenca na kuću u plamenu. Ja i moj suprug smo se upoznali tijekom kućnog požara. Kuća je izgorjela do temelja. Nas dvoje smo preživjeli i željeli smo taj plamen ovjekovječiti u imenu našega sina', objasnila je Kate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook