Ostaci trudnoće

Nesavršena i ponosna – Nosi višak kilograma kao prava diva!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Malo koja zvijezda bi se odlučila na usku haljinu ni 4 mjeseca nakon poroda, no Kate Winslet nije jedna od njih.

Slavna glumica Kate Winslet vratila se na svoje glumačke dužnosti nakon što je rodila svoje treće dijete. Prvo se pojavila na svečanoj dodjeli zvijezde na hollywoodskom šetalištu slavnih, a sada se pojavila na društvenom događaju u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo Marta Fernandes (Foto: Instagram) Ovo je bilo brzo Po uzoru na holivudske zvijezde: Supruga Dinamova igrača ekspresno vratila liniju svega dva tjedna nakon porođaja!

Kate Winslet dobila je zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu

Kate je rodila treće dijete prije nepuna četiri mjeseca, a da još uvijek nosi višak kilograma od trudnoće nije se sramila pokazati. Britanska glumica tim je potezom inspirirala i mnoge druge 'obične' žene da ne moraju skrivati svoje tijelo nakon poroda.

I dok je na primanju zvijezde nosila crnu usku haljinu, ovoga se puta odlučila na vatreno crvenu u kojoj joj se isticao i trbuh i stražnjica, no Kate je i višak nosila kao prava hollywoodksa diva.

Dok je u LA-u, slavna glumica gostovala je i u showu Ellen DeGeneres kojoj je otkrila i zašto je sina nazvala Bear Blaze.

'Moj prijatelj iz djetinjstva je imao nadimak Bear i ja sam to naprosto obožavala. Jednostavno me podsjećao na medvjedića, bio je rame za plakanje, svi su ga voljeli i sjećati ću ga se do kraja života. Bearovo drugo ime je Blaze i to je referenca na kuću u plamenu. Ja i moj suprug smo se upoznali tijekom kućnog požara. Kuća je izgorjela do temelja. Nas dvoje smo preživjeli i željeli smo taj plamen ovjekovječiti u imenu našega sina', objasnila je Kate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene