Zna se što je bilo

Glumica Kate Winslet završila u dubrovačkoj bolnici, stigla je u crnom kombiju, a pratilo ju je nekoliko ljudi

Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 8 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 8 Dubrovački dnevnik 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 4 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 5 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 6 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 3 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 2 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 1 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 7 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 9 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 10 Kate Winslet (Foto: Profimedia) +13 Kate Winslet (Foto: Profimedia) Galerija

Holivudska glumica Kate Winslet stigla je u dubrovačku bolnicu nakon što se ozlijedila na setu filma u Župi dubrovačkoj.

Ekskluzivne fotografije i snimke podijelio je Dubrovački dnevnik ispred dubrovačke bolnice prije nekoliko sati.

Pogledaj i ovo Kate Winslet u ''Titaniku'' Nije bio spreman! Jedna od najstrastvenijih scena u povijesti nagnala je Kate Winslet na neočekivan potez prije snimanja, koji je iznenadio DiCaprija!

Naime, u bolnicu je pristigla poznata holivudska glumica Kate Winslet koja trenutno snima film u Župi dubrovačkoj, a prema prvim informacijama, glumica je na snimanju ozlijedila nogu.

U crnom kombiju i pratnji njene najbliže ekipe, glumica je sama prošetala do glavnog ulaza u bolnicu na bolnički prijem, a kasnije su je preusmjerili na stražnji ulaz, piše Dubrovački dnevnik.

Njihove ekskluzivne fotografije možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Kate film trenutno snima u kompleksu Kupari, a radnja filma bit će o ratnoj fotografkinji magazina Vogue Lee Miller koju glumi Winslet. Stari hotel Grand poslužit će kao scena iz Drugog svjetskog rata, a uz Winslet će se na ekranima pojaviti i Jude Law i Marion Cotillard.

Podsjetimo, Kate je svima najpoznatija po ulozi Rose iz Titanika, a kroz život se proslavila i s brojnim drugim ulogama u uspješnim holivudskim filmovima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Djevojačka zabava Ive Majoli - 6 Djevojačka zabava Ive Majoli - 5 Djevojačka zabava Ive Majoli - 4 Djevojačka zabava Ive Majoli - 3 +27 Djevojačka zabava Ive Majoli - 1 Celebrity Iva Majoli reći će da! Borna Kotromanić objavila vesele snimke s razuzdane djevojačke zabave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene