Nekoć su je zadirkivali zbog debljine i velikih stopala, a danas je Kate Winslet jedna od najtraženijih glumica u Hollywoodu.


Proslavila ju je uloga u kultnom filmu Titanic, a danas jeKate Winslet jedna od najcjenjenijih glumica A liste, a nedavno je dobila i zvijezdu na šetalištu slavnih u Hollywoodu.

Kate iskreno: 'Moja karijera nikada nije imala veze s veličinom moje stražnjice'

Vezani članci In Magazin: Kako izgledaju kuće slavnih Vrtovi, bazeni, teretane na otvorenom - zavirite u luksuzne domove holivudskih zvijezda! Slika nije dostupna Ni POTRES je nije mogao spriječiti!

Slavna Britanka progovorila je o svojem maltretiranju u djetinjstvu, a slavna mama troje djece svojoj djeci danas želi biti bolji primjer.

'Kada sam bila mala često su me zadirkivali zbog kilaže i velikih stopala. Tokom odrastanja nisam imala nekog ženskog idola na koga bi se ugledala i čiji bih primjer slijedila i smatram da je to bilo pogrešno. Slušala sam samo kritike pa je to pogubno za jednu mladu ženu koja će tada automatski podcijeniti svoj izgled', rekla je Kate, pišu američki mediji.

Winslet danas pršti od samopouzdanja. Voli svoje tijelo i nakon tri trudnoće izgleda sjajno. Sama je postala uzor mnogim mladim djevojkama svojim primjerom. Posebno pazi da svojoj 14-godišnjoj kćeri prenese poruku da bude zadovoljna svojim tijelom te da prihvati svoje obline.  

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook