Neodoljivi duo

Njihova prijateljska priča počela je na neobičan način i ima veze s golotinjom, ali oni tvrde da nikad nisu bili u vezi

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: AFP) Kate Winslet (Foto: Profimedia) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) +0 Kate Winslet i Leonardo DiCaprio (Foto: Getty) Galerija

Kate Winslet i Leonardo DiCaprio upoznali su se davne 1996. godine na setu filma "Titanic".

Leonardo DiCaprio možda mijenja cure kao čarape, no jednu ženu ne mijenja već pune 23 godine.

Pogledaj i ovo showbuzz traume iz djetinjstva Otkrila bolnu prošlost koju bi najradije zaboravila

Slavni oskarovac poznat je kao veliki ljubitelj žena, uglavnom dugonogih i plavokosih manekenki, iako mu je ova posljednja više glumica nego manekenka te je smeđa, a riječ je o mlađahnoj Camili Morrone. Ipak, jedna je žena u Leovu životu već 23 godine te nju ne može zamijeniti niti jedna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kaatewinsletofficial) on

Riječ je o njegovoj kolegici, također oskarovki Kate Winslet, koju je upoznao na setu jednog od najpopularnijih filmova svih vremena "Titanic". Bilo je to davne 1996. godine, a glumci su otad razvili blisko prijateljstvo koje traje i dan-danas.

Ipak, u početku se o njima šuškalo da ih veže više od prijateljstva, no to je uobičajena praksa kada se dvije velike zvijezde nađu na istom setu. Kod nekih se glasine pokažu istinitima, kao što je bio slučaj 2005. godine s Angelinom Jolie i Bradom Pittom, a ako je i bilo nešto između Lea i Kate, kod njih je prevagnulo istinsko prijateljstvo.

Kate je u intervjuima često isticala kako joj je Leonardo pomogao u borbi s niskim samopoštovanjem tijekom snimanja filma. Ako niste znali, scena u kojoj Jack, odnosno Leonardo, crta njezin golišavi portret bila im je prva zajednička u cijelom filmu. Kad je Kate saznala da će ispred njega morati biti gola, obukla je samo kaput te ga rastvorila isred glumca kako bi izbjegli neugodnosti kad se upale kamere. I to je očito bilo dovoljno da započne njihova prekrasna prijateljska priča.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kaatewinsletofficial) on

Par je ponovno udružio glumačke snage 2008. godine u filmu "Put oslobođenja", u kojem su glumili bračni par, a zanimljivo, redatelj filma bio je njezin bivši muž Sam Mendes. Nakon snimanja Leonardo je prijateljici poklonio prsten s ugraviranim riječima koje su do danas ostale tajna.

Kad je glumica osvojila Zlatni globus za spomenutu ulogu, dirljivim riječima zahvalila je Leu na prijateljskoj podršci, dok je on njoj uputio nekoliko poljubaca. Zanimljivo, kad je pročitano njezino ime, Kate je prvo zagrlila Leonarda, a zatim supruga.

Glumica iza sebe ima dva razvoda, a u trenucima kad je bila sama Leonardo joj je pomagao s djecom kako bi stigla ispuniti sve poslovne obveze. Kad se 2012. godine treći put udavala, Leonardo ju je otpratio do oltara, a kad joj je majka umrla od raka, glumica je otkrila kako ju je upravo on spasio od očaja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Winslet (@kaatewinsletofficial) on

2016. godine, kad je Leo napokon primio svog prvog Oscara za film "Povratnik", na crveni tepih stigao je s Kate, koja je suznih očiju pratila njegov govor i preuzimanje zaslužene nagrade. Pa u čemu je tajna njihova dugotrajnog prijateljstva? Kate ima odgovor. "Nikad nismo bili zaljubljeni jedno u drugo niti koketirali jedno s drugim", rekla je.

Može li slađe? 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene