Kate Winsle jednostavno je blistala na premijeri svog novog filma A Little Chaos


Iako je slavna Kate Winslet oduvijek privlačila pažnju gdje god bi došla, ovoga puta još je jednom dokazala zašto je mnogi smatraju pravom divom. Kate je jednostavno blistala na premijeri svog novog filma A Little Chaos, a sve oči bile su uprte u njezino lice koje kao da je stalo u vremenu.

Vezani članci Putokazi Putokazi predstavljaju: 'murali (u)lice', 14'04' minutni film o filmu u filmu s projekcija omnibusa 'Meandri' Khloe Kardashian Je li napokon odzvonilo fotošopu? Zvijezde stale u obranu svojih oblina i prirodne ljepote!

Mnogi je pamte kao 19-godišnju djevojku iz filma Titanik, ali sada 39-godišnja Kate izgleda jednostavno zanosno, a njezine crte lice jednako zavode kao i prije dvadeset godina.

'Moja karijera nikada nije imala veze s veličinom moje stražnjice'

Mnogi su odmah počeli nagađati da se slavna glumica odlučila na zatezanje lica, no slavna je Kate već davno izjavila da nema šanse da se odluči na taj korak.

'Dobila sam bore koje više ne odlaze. Prije su mi znali reći da imam one bore s kojima se ujutro probudiš pa nestanu za nekoliko sati, no ove moje su sada tu stalno', rekla je Kate na premijeri filma, a za njezin je blistavi izgled očito zaslužna dobra šminka.

Majka troje djece također je pokazala zavidnu liniju koji je vratila vježbanjem samo osamnaest mjeseci nakon rođenja sina Beara.
Možemo samo reći – svaka čast Kate.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook