Cijena - prava sitnica....

Nakon razvoda, 'rješava' se i zajedničkog doma: Zavirite u luksuznu vilu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Slavna glumica Kate Walsh je svoju luksuznu vilu stavila na prodaju - nakon razvoda želi je se rješiti.

45-godišnja Kate Walsh, glumica poznata po ulogama u hit serijama 'Grey's Anatomy' i 'Private Practice', prodaje svoj dom u Los Angelesu - za 4,75 milijuna dolara!

Pogledaj i ovo Kate Walsh i zaručnik Andrew Nixon - 3 uhvaćena! Tko bi joj uz ovakvo tijelo dao 55 godina? Inače uspješno bježi od paparazza, ali ovaj put joj to nije uspjelo!

Glumica ju je stavila na prodaju nakon službenog razvoda od supruga Alexa Younga, hollywoodskog producenta, s kojim je bila u braku 15 mjeseci.

>> Novi dom: Problem bi joj jedino mogao predstavljati poznati susjed!

Vila u kojoj su živjeli supružnici sastoji se od nekoliko spavaćih soba, prostrane kuhinje, obiteljskog prostora i prekrasnog vrta.

Veliko dvorište nudi relaksaciju u bazenu, razne dodatke za wellness uživanje i veliki kamin - idealan za provođenje ljetnih noći na otvorenom.

Dvorište se prostire na gotovo 550 metara kvadratnih, a iako je među 'povoljnijim' vilama slavnih faca - uređena u popularnom španjolskom stilu.

Za ženski dio populacije odlična vijest - Kate ima ono što bi svaka djevojka poželjela: u vili se nalazi 'walk in closet'! Još samo da je pribaviti kojih 5 milijuna dolara...

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene