Pomela konkurenciju

Pažnja, pažnja: Gledate u službeno najseksipilniju ženu svijeta

Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) +0 Kate Upton (Foto: Getty Images) Galerija

Glumicu i manekenku Kate Upton modni su kritičari proglašavali predebelom za modni svijet ali danas nosi laskavu titulu najseksipilnije žene svijeta.

Manekenka i glumica Kate Upton proglašena je najseksipilnijom ženom svijetu. Tu titulu dodijelio joj je magazin “Maxim“ , na čijoj će naslovnici osvanuti 19. lipnja u kojem će ujedno biti i objavljena lista 100 najseksipilnijih žena svijeta.

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Getty Images) Prva godišnjica Slavna manekenka i glumica nakon godinu dana nagađanja priznale da su u ljubavnoj vezi

 

Bujna manekenka zauzela je prvo mjesto u žestokoj konkurenciji ljepotica kao što su Kendal Jenner, Gigi Hadid i Taylor Swift.

 

Kate je za naslovnicu pozirala u zavezanom topu, jedva prekrivajući obline.

 

A post shared by Kate Upton (@kateupton) on

 

Podsjećamo, nakon što se s 19 godina pojavila na svojoj prvoj naslovnici, modni kritičari tvrdili su da je predebela za bavljenje manekenstvom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene