Uvijek zanosna

Iako obožavatelji negoduju jer je smršavjela, bujni dekolte još je uvijek tu

Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Getty Images) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Instagram) Kate Upton (Foto: Getty) +0 Kate Upton (Foto: Getty) Galerija

27-godišnja Kate Upton supruga je i majka za kojom uzdišu žene i muškarci diljem svijeta.

Američki model i glumica Kate Upton svijet je očarala svojom ljepotom i raskošniim oblinama.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) i dalje je seks-simbol! Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

Pozirajući u raznim kampanjama za donje rublje i kupaće kostime te na naslovnicama brojnih časopisa za muškarce, Kate i njezine obline postale su legendarne, a za plavokosom ljepoticom uzdisale su i brojne žene.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

Ipak, prije nekoliko tjedana nije se moglo ne primijetiti kako su njezine obline malo "isparile", zbog čega su neki njezini obožavatelji javno izrazili nezadovoljstvo.

Naime, prema fotkama koje je snimila za slavni časopis Vogue, moglo se jasno vidjeti kako je ljepotica znatno smršavila nakon rođenja svog prvog djeteta.

Podsjetimo, Kate je sa suprugom, bejzbolašem Justinom Verlanderom počela hodati početkom 2014. godine, a 2 godine kasnije on je kleknuo. Bajkovito vjenčanje održalo se u studenom 2017. godine u Toskani, a točno godinu dana kasnije na svijet je stigla kćerkica.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

Fanovi su joj na fotografije iz Voguea poručili da je jako lijepa, ali i to da im nedostaje njezina bivša zanosna figura. "Gdje ti je nestala raskoš?" upitao ju je jedan obožavatelj.

I iako je jasno kako je Kate skinula koji kilogram, njezine raskošne grudi još su uvijek tu, a njih je istaknula nedavno u New Yorku tijekom večernjeg izlaska. Zanimljiv topić bez naramenica i s dugim šlepom istaknuo je njezine prepoznatljive atribute, posebno na veselje muškog djela publike.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Upton (@kateupton)

Kate čitavo vrijeme nije skidala veliki osmijeh s lica, pa se čini kako joj majčinstvo i bračni život itekako gode. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) +6 Sonja Kovač i Gordan Vogleš (Foto: Nova TV) Celebrity Hrvatica za kojom uzdišu brojni muškarci pokazala lice bez trunke šminke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene