U vezi s rockerom

Kate sada priznala: 'Nakon 8 tjedana romanse sam zatrudnjela'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Hudson novo je lice s naslovnice britanskog Elle magazina, a otkrila je i detalje o vezi s rock zvijezdom.

Glumica Kate Hudson otvoreno progovorila o svojoj vezi s frontmenom grupe Muse, Mattom Ballamyjem.

Pogledaj i ovo Matthew Mcconaughey, Kate Hudson Atipični feel good film Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija na svijetu kojoj se većina vrlo rado vraća, a iza koje stoji bitna poruka i sretan rasplet

Kaže kako su uživali u tradicionalnoj igri udvaranja, unatoč činjenici što je zatrudnjela nakon samo osam tjedana romanse! 'To je sve bilo vrlo staromodno, izlazili smo, ali dva mjeseca kasnije sam bila trudna. Naravno da sam bila šokirana, ali sam također pomislila 'Ovo će biti zanimljivo'', izjavila je Kate u novom Elleu.

'Znala sam da se samo jak muškarac može s tim nositi. Znate da odnos može krenuti u oba smjera kad se pojavi dijete. Kada zatrudnite sve se mijenja, vi, vaše tijelo. Sve postaje velika odluka, ali on je bio uz mene i to je bilo to. Sada smo već tri prekrasne godine zajedno. Neke se stvari događaju s razlogom', priča Kate koja pak ne razmišlja o vjenčanju s Mattom iako imaju sina Binghama.

>> Jabuka ne pada daleko od stabla: S godinama su si sve sličnije

Iako se Ryder, Katein devetogodišnji sin kojega ima iz prvog braka s Chrisom Robertsonom, nada se da će se mama i rocker vjenčati. 'Ryder samo želi zabavu. Nije mi važan pravni aspekt braka, važno mi je što to znači za obitelj', poručila je štop nije nimalo začuđujuće s obzirom da su njezina majka Goldie Hawn i očuh Kurt Russell zajedno već 30 godina iako nisu u braku.

Njihov poseban dan podijelili su samo Kate i njezina braće i sestre na kućnoj svečanosti. 'Svi smo bili kod kuće, tata je mami dao prsten i izgovorio joj neke prekrasne riječi. Bila je to njihova verzija svečanosti i toga se sjećam jako dobro. Obitelj je bila to ljepilo.' Katein biološki otac je pjevač Bill Hudson, no Kurt joj je kao pravi otac.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene