Prijateljica njegovog oca

JE LI PRETJERALA? Kate Moss ljubi 18-godišnjaka

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Moss viđa se s 18-godišnjim Jakeom Curtisom, koji je inače sin slavnog redatelja Richarda. Richard i Kate prijatelji su duže nego što je Jake živ.

Da je malo mlađi, Kate bi sada bila u zatvoru! Naime, manekenka Kate Moss ponovno ljubi, a ovog puta njezin odabranik ima svega 18 godina. Da stvar bude bolja, zna je od malih nogu, budući da je Kate prijateljica njegovih roditelja.

Pogledaj i ovo Kate Moss Prepoznajete li je? Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

Nakon što je prekinula s 28-godišnjim fotografom, Kate se često može vidjeti u društvu mladog Jakea Curtisa. Jake je inače sin slavnog redatelja Richarda Curtisa, koji je s Kate prijatelj dugi niz godina.

Kada su Jakea pitali ljubi li fatalnu Kate, rekao je da nema komentara, no njegova sestra Scarletta na Facebooku je komentirala kako je njezin brat konačno našao sebe. Otkad se razvela od glazbenika Jamieja Hincea, Kate se viđa s mlađim muškarcima, no ovaj je daleko mlađi od svih koje je viđala dosad.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene