Kate Moss odmara se u Italiji s prijateljicom Sadie Frost.

Galerija


Kate Moss ostvarila je jednu od najuspješnijih karijera u svijetu mode i bila jedna od najtraženijih manekenki bez koje je malo koja revija mogla proći.
Iako joj je danas već 45 godina i povukla se u mirovinu, Kate se još uvijek može pohvaliti zavidnom figurom koju je ovih dana pokazala na odmoru u Portofinu, gdje joj se pridružila najbolja prijateljica, 54-godišnja glumica Sadie Frost.

Vezani članci Kate Moss (Foto: Profimedia) Najpoznatija manekenka svih vremena poslije 25 godina priznala sve o susretu s legendarnim glazbenikom: ''Onesvijestila sam se" Johnny Depp - 10 Uživao je u slavi, bogatstvu i ljepoticama dok teške optužbe nisu bacile sjenu na njegovu blistavu karijeru

Prijateljice su snimljene na idiličnom odmoru koji provode na luksuznoj jahti ploveći uz talijansku obalu. Društvo im prave i Sadiena 18-godišnja kći Iris Law te njezin 21-godišnji dečko Jyrrel Roberts.

Kate i Sadie bliske su prijateljice godinama, bile su poznate kao članice Primrosea Hilla, društva koje je okupljalo zvijezde poznate po vođenju raskalašenog života. konzumiranju enormnih količina alkohola i različitih droga. Danas žive mirnijim životom, a lude zabave zamijenile su idiličnim odmorima.

Kate je jednom prilikom izjavila kako ju je upravo Sadie potaknula da se smiri i promijeni ponašanje.

"Kate je postala nova žena i bolja verzija sebe. Usredotočena je, profesionalna i blista. Svi su oduševljeni koliko se dobro osjeća nakon što nije konzumirala alkohol godinu dana", izjavio je izvor blizak manekenki za The Sun.

Svjesna života kakav je vodila i posljedica koje je na nju ostavio, danas s posebnom pažnjom brine o vlastitom tijelu.

"Naučila sam malo se više brinuti o sebi. Svaki dan vježbam jogu, ne izlazim često i brinem se o koži, što mi prije nije bila navika", priznala je danas nova Kate.

Gdje je danas zgodna kći generala Čermaka koju je Ćorluka ostavio zbog Franke?