Model može biti svatko...

Dobila koji kilogram viška... Na OVOME zarađuje 6 milijuna dolara?!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavna manekenka pokazala je tijelo na plaži i uzrokovala val reakcija...

Dva supermodela iz devedesetih, Kate Moss i Naomi Campbell i dalje su itekako popularne u modnom svijetu, bez obzira na to što su obje prošle četrdesetu.

Pogledaj i ovo George Clooney, Amal Clooney (Foto: Getty Images) Gdje je zapelo? Na vjenčanju za koje "nikoga nije briga" svi su čekali ovaj holivudski par, no on se nije pojavio

I dok Kate nikad nije bila poznata po zdravom životu, fotografije koje pokazuju njezino ljetovanje na Ibizi doista vas natjeraju da se zapitate što točno modna industrija želi.

Kate je ove godine napunila 40., što je u modnom svijetu itekako vrijeme za penziju, no ovog slavnog modela s trona nije uspio skinuti niti kokainski skandal, a i dalje snima reklamne kampanje od kojih izvanredno zarađuje.

Kate je po Forbesu prošle godine zaradila 5.7 milijuna dolara, što ju stavlja na četvrto mjesto najbolje plaćenih modela na svijetu, nakon Gisele Bundchen, Mirande Kerr i Adriane Lime. 

Moss ni dalje ne posustaje od svojih tuluma i provoda, a u medijima je osvanula informacija kako skandale sad izaziva njezin odnos sa Lindsay Lohan, koja odnedavno živi u Londonu.

Šlaufovi oko trbuha i cigareta u ruci Kateini su modni dodatci na plaži, a moramo priznati da njezina 4 godine starija kolegica, Naomi, izgleda puno bolje!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene