Kate Moss navodno se ponovno viđa s Johnnyjem Deppom, svojoj starom ljubavi iz mladosti. Tvrde to američki tabloidi, dok Britanci najavljuju njenu svadbu.


Po američkim portalima piše se da će Kate Moss i Johnny Depp ponovno biti zajedno. Kako izvori navode, za vrijeme razvoda Johnnyja s glumicom Amber Heard, Kate je rekla da ga bez obzira na ishod podržava, a ona je za njega oduvijek slaba točka.

Kate Moss i Johnny Depp (Foto: Getty)

O njima se počelo pričati sredinom 90-tih, kada su započeli svoju zajedničku priču koja je trajala četiri godine. Nakon nje, ljubavnu priču imao je sa glumicom Vanessom Paradis, s kojom danas ima dvoje djece, a završila je nakon 14 godina braka. U međuvremenu ušao je u brak s Amber Heard, od koje se rastao ovih dana.

Kate Moss i Johnny Depp (Foto: Getty)

Da bi stvar bila zanimljivija, američki tabloid The Sun objavio je priču da je Kate Moss u vezi s računovođom Nikolaijem von Bismarckom koji je znatno mlađi od nje. Svoju vezu započeli su samo nekoliko mjeseci nakon njenog razvoda od engleskog gitarista i pjevača Jamesa Hincea. Kate i von Bismarck u manje od godinu dana zajedničkog života krenuli su korak dalje. Mladi par odlučio se vjenčati, a po navodima izvora određen je i datum.

Kate Moss i Johnny Depp (Foto: Getty)

Što je istina? Hoće li nekadašnji par ponovno biti zajedno? Ili je Nikolai von Bismarck onaj 'pravi'? Vrijeme će pokazati.
 

Kate Moss i Johnny Depp (Foto: Getty)