I ona je došla unatoč svemu

Uoči sprovoda kraljice Elizabete Kate Middleton u palači je ugostila ženu čiji se dolazak iščekivao s posebnim poštovanjem i suosjećanjem

Olena Zelenska - 5 Olena Zelenska - 5 Afp 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Olena Zelenska - 4 Olena Zelenska - 2 Olena Zelenska - 1 Olena Zelenska - 3 Olena Zelenska - 5 Olena Zelenska Olena Zelenska i Ursula von der Layen Olena Zelenska stigla je u Bijelu kuću Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Kate Middleton - 4 +5 Kate Middleton - 5 Galerija

Kate Middleton ugostila je Olenu Zelensku u Buckinghamskoj palači nakon što je iz Ukrajine doputovala u Veliku Britaniju na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete.

Supruga ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog, Olena Zelenska, sastala se princezom od Walesa, Kate Middleton, nakon što je iz svoje ratom pogođene zemlje doputovala u Veliku Britaniju na sprovod kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Kate je primila Olenu u Buckinghamskoj palači, a očekuje se da će upravo ona predvoditi predstavnike Ukrajine na kraljičinu sprovodu.

Olena je ranije viđena kako ulazi u Westminster Hall, samo nekoliko minuta prije nego što je američki predsjednik Joe Biden također stigao odati počast.

Njezin dolazak očekivao se s velikim poštovanjem i brigom nakon što je potvrđeno da će njezin suprug, predsjednik Zelenski, ostati kod kuće, gdje vodi rat protiv invazijskih snaga ruskog predsjednika Vladimira Putina, koji nije pozvan na posljednji ispraćaj, ali je unatoč tome prošlog tjedna izrazio sućut kraljevskoj obitelji.

Brojni strani uglednici posjetili su Westminster Hall, u kojem je izložen lijes s tijelom kraljice, među kojima su francuski predsjednik Emmanuel Macron i njegova supruga Brigitte te američki predsjednik Joe Biden i njegova supruga Jill.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George i princeza Charlotte s princem Williamom i Kate Middleton Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom Princeza Charlotte +25 Princ William i princeza Charlotte Celebrity Kraljevska obitelj donijela je povijesnu odluku koja je poslije nekoliko dana nagađanja sada napokon i potvrđena iz palače!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne Cara Delevingne - 2 +22 Cara Delevingne - 1 Nekad i sad Zbog jedinstvenog i upečatljivog izgleda za nju su se svi borili, a danas svojim ponašanjem plaši sve oko sebe i tjera u suze

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene