Tko bi rekao?

Kate Middleton 'žicala' popust u trgovini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ako je vjerovati pisanju britanskih medija, i vojvotkinja Kate Middleton voli se cjenkati i tražiti popust u trgovinama.

Prema riječima vlasnika trovine antikvitetima u Londonu, još dok je bila trudna, Kate Middleton je u njihovom dućanu kupovala neke stvari i tražila popust na kupljeno. Štedljiva 31-godišnja vojvotkinja od Cambridgea cjenkala se u trgovini kako bi prošla što povoljnije, piše britanski Mirror.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

A dok je ona dogovarala cijenu, njezin suprug, princ William, čekao ju je vani u automobilu i, prema tvrdnji vlasnika dućana, prilično se dosađivao.

>> Druga beba do Božića?

'Vojvotkinja je tražila nekoliko stvari koje je željela kupiti za svoj dom i tražila je popust', izjavila je vlasnica trgovine Caroline Combe. Popust je, naravno, i dobila.

'Naravno da smo joj dali popust. Pa ima veliku kuću za urediti. Sviđa nam se što ga je tražila', tvrde simpatični vlasnici trgovine.

Carolinin suprug Roger opisao je kraljevski par, koji ih je posjetio u srpnju ove godine, kao tipičan bračni par gdje žena kupuje, a muž je čeka vani u automobilu i dosađuje se.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene