Kate Middleton je snimljena na nekom javnom mjestu po prvi put nakon izlaska iz bolnice.


Mjesec dana nakon poroda, Kate Middleton je snimljena na lokalnoj tržnici na otoku Angleseyju. Ležerno odjevena, vojvotkinja od Cambridgea je iznenadila svojom pojavom na tom mjestu, udaljenom od doma njezinih roditelja u Buckleburyju čak 402 kilometra.

FOTOGRAFIJU KATE MIDDLETON NA TRŽNICI POGLEDAJTE NA OVOM LINKU!

Vezani članci Slika nije dostupna Otkriveno još detalja oko rođenja malog princa! Slika nije dostupna Princ iskreno: 'Samo mislim o pelenama i sinčiću'

Podsjećamo, maleni Geogre je rođen 22. srpnja, a Kate je iz bolnice otpuštena već idućeg dana, 23. srpnja. Tada su ona i princ William javno pokazali sina.

Drugi put je viđena prvom službenom portretu sa suprugom i bebom, a fotografirao ih je njezin otac Michael Middleton u svojem domu u Berkshireu gdje je Kate s obitelji boravila od poroda pa do sad, kad je snimljena na otoku Angleseyju.

>> Znate li tko je snimio prvi portret s malim princem? Iznenadit ćete se!

Dok su svi mislili kako se 31-godišnja Kate s malenim Georgeom nalazi kod njezinih roditelja, Kate se pojavila na Waleskom otoku kako bi se pridružila suprugu, princu Williamu, koji se vratio na posao RAF spasitelja kao pilot helikoptera.

William i Kate su izazvali veliko zanimanje u Angleseyju, koji je bio i njihov prvi dom nakon vjenčanja. Pretpostavlja se kako će par uskoro otići s otoka i useliti se u službenu rezidenciju - Kesingtonsku palaču u Londonu.

Kate 12. rujna očekuje i prvo službeno pojavljivanje na jednoj humanitarnoj večeri.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook