Opušta se

Kate Middleton prije poroda - vježba!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton je pod velikim pritiskom, a kako i ne bi kada njezin porod očekuje cijeli svijet!

Britanci su već nestrpljivi, a vjerojatno je jednako teško i samoj slavnoj trudnici Kate Middleton koja bi svaki čas trebala roditi prvo dijete princu Williamu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Kate će roditi nasljednika u bolnici St. Mary u Londonu, a porodit će ju ugledni ginekolog Marcus Setchell. Izvori britanskih medija pišu kako Kate zadnje sate poroda provodi prakticirajući jogu kojom se opušta i daje joj snagu za sve što ju čeka za vrijeme i nakon poroda.

>> Novinari okupirali bolnicu gdje je Kate Middleton: Kada stiže kraljevska beba?

Vojvotkinja od Cambidgea želi prirodan porod, a njezin princ će biti cijelo vrijeme uz nju. William je uzeo dva tjedna slobodno od radnih obaveza kako bi se mogao posvetiti obiteljskim obavezama kojima se jako veseli.

I dok se kraljevska obitelj priprema, novinari već danima dežuraju ispred bolnice, kladioničari se klade oko spola djeteta i imena za budućeg nasljednika ili nasljednicu.

'Kate i William taje sve što ima veze s njihovim djetetom jer ga žele zaštititi. Nitko od njihovih bliskih prijatelja ne zna ime nasljednika ili nasljednice to čuvaju samo za sebe. Vjerujem da će ime za njihovo prvo dijete biti tradicionalno jer su do sada uvijek poštivali pravila svog položaja', izjavio je izvor blizak kraljevskoj obitelji. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene