Slavna mama

Ne sluša nikog i radi po svome!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, mijenja tradicionalne kraljevske načine odgoja kako bi svome sinčiću Georgeu omogućila normalan obiteljski život.

Kate Middelton pokazuje da je tip mame koju bi svako (kraljevsko) dijete moglo poželjeti! Vojvotkinja od Cambridgea i princ William, koji su već 2 godine u braku, odlučni su u tome da svoj dom zadrže kao 'nanny-free' zonu. 'Kate ne želi naviknuti svoga sina na ničiju pomoć, osim one njegovih roditelja', rekao je izvor za Us Weekly.

Pogledaj i ovo Princ Louis i princeza Charlotte Zasad ništa Nestašni princ Louis slavi rođendan, ali jedna stvar ove je godine izostala i obožavatelji kraljevske obitelji pomalo su razočarani

 Kraljevsko krštenje prinčeva nekad i sad

Sve neprospavane noći vrijedne su dragocijenog vremena koje Vojvotkinja provodi sa svojim sinčićem. 'George je dao potpuno novi smisao Kateinom životu', rekao je izvor iz obitelji Middleton. Katein način odgoja zapanjio bi monarhiju iz 19. stoljeća i kraljicu Viktoriju, koja je svoju djecu viđala samo dok bi nadzirala njihovo kupanje. A bio bi to šok i pokojnoj princezi Diani, koja je morala propustiti Williamov prvi rođendan zbog prepunog rasporeda i službenog putovanja u Kanadu s princom Charlesom.

No Vojvotkinja je uvela vlastito pravilo: njezine dužnosti ne smiju ju odvesti daleko od Londona, a duža putovanja su zabranjena. 'Vide svoje prijatelje koji su uspjeli uskladiti vlastitu karijeru i odgoj djece. Ne vide zašto bi kod njih moralo biti drugačije. Cilj im je pružiti Georgeu normalno okruženje,' objasnio je izvor.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene