Kate Middleton na proslavu svog rođendana nije pozvala Meghan Markle i princa Harryja.

Galerija


Proslava rođendana je prigoda kada se okupljaju prijatelji i obitelji kako bi svi zajedno bili na okupu. No čini se kako to nije slučaj u britanskoj kraljevskoj obitelji. Naime, Meghan Markle i princ Harry navodno nisu bili na intimnoj proslavi rođendana vojvotkinje Kate Middleton.

Vezani članci Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Najnježnija kraljevska pusa: Objavljena dosad neviđena snimka mame Meghan i malenog Archieja Princ Harry (Foto: AFP) Bio je ludi partijaner koji je obožavao plavokose ljepotice, a danas je slavni tata i vjeran suprug

Kate je 37. rođendan proslavila s najbližim prijateljima i princom Williamom na seoskom imanju Anmer Hall u blizini Sandringhama. Unatoč tome što je Anmer imanje s čak deset spavaćih soba i ima dovoljno mjesta za puno ljudi, za Meghan i Harryja očito nije bilo.

Unazad nekoliko godina, nekoliko stručnjaka koji prate život članova kraljevske obitelji, ukazivali su na to kako Kate nema prijateljica, ali ipak ih nekoliko s kojima je bliska dugo vremena, a većina njih bila je na proslavi.

Podsjećamo, Meghan se ovih dana ponovno našla u središtu javnosti nakon što ostala bez još jedne važne suradnice

Evo kada stiže kraljevska beba: Meghan je napokon otkrila termin rođenja

Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje

Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora