Kate Middleton na proslavu svog rođendana nije pozvala Meghan Markle i princa Harryja.

Galerija


Proslava rođendana je prigoda kada se okupljaju prijatelji i obitelji kako bi svi zajedno bili na okupu. No čini se kako to nije slučaj u britanskoj kraljevskoj obitelji. Naime, Meghan Markle i princ Harry navodno nisu bili na intimnoj proslavi rođendana vojvotkinje Kate Middleton.

Vezani članci Princ Harry i Meghan Markle Zar stvarno? Otkriveno što je Meghan Markle željela postići kontroverznim ponašanjem i kršnjem kraljevske tradicije Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle

Kate je 37. rođendan proslavila s najbližim prijateljima i princom Williamom na seoskom imanju Anmer Hall u blizini Sandringhama. Unatoč tome što je Anmer imanje s čak deset spavaćih soba i ima dovoljno mjesta za puno ljudi, za Meghan i Harryja očito nije bilo.

Unazad nekoliko godina, nekoliko stručnjaka koji prate život članova kraljevske obitelji, ukazivali su na to kako Kate nema prijateljica, ali ipak ih nekoliko s kojima je bliska dugo vremena, a većina njih bila je na proslavi.

Podsjećamo, Meghan se ovih dana ponovno našla u središtu javnosti nakon što ostala bez još jedne važne suradnice

Evo kada stiže kraljevska beba: Meghan je napokon otkrila termin rođenja

Skandal u susjedstvu: Potpuno gola Jelena Karleuša? Srbija bruji o slikama koje kruže brzinom munje

Znate li gdje je nestala lijepa voditeljica Ivona? Pronašli smo je unatoč tome što je pobjegla od svjetla reflektora