Vojvotkinja od Cambridgea napravila je video u kojem je zamolila obožavatelje da ispune njezinu anketu o odgoju djece u što većem broju.

Galerija


Kate Middleton (38) iznenadila je javnost objavivši video u kojem moli obožavatelje da ih što više ispuni njezinu anketu. Naime, supruga princa Williama (37) napravila je osobniju snimku nego ikad prije kako bi potaknula roditelje i odgajatelje da sudjeluju u istraživanju o ranom djetinjstvu.

Vezani članci Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe Princeza Charlotte - 4 Slatkica Charlotte slavi 5. rođendan: Nasmijavala plazeći jezik, dobacivala fotografima, a voli i zaplesati

Katein video je objavljen na Instagramu kraljevske obitelji. “Roditelji, obitelji i odgajatelji su srce odgoja sljedeće generacije i zato ih strastveno slušam, ali i vas i vaša mišljenja i stavove o tome kako možemo ići naprijed. Zato sam pokrenula “Velikih pet pitanja“ kako bih dobila informacije od što više članova društva što je moguće“, istaknula je vojvotkinja od Cambridgea.

Dodala je kako je posjetila Wales, Sjevernu Irsku, Škotsku i Englesku i da je zadovoljna što je preko 200 tisuća ljudi ispunilo anketu, ali i da nije kasno da tko želi još kaže što misli. Fanovi su pohvalili Kate jer se bavi važnim pitanjima za odgoj djece.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

📋 Have you completed The Duchess of Cambridge’s #5BigQuestions on the Under fives survey? It’s not too late to have your say in the biggest ever conversation on early childhood 🗣️ visit the link in our bio before Friday 21st February to fill in the survey. It takes just 5 minutes ⏱️ to answer five simple questions, and help bring about positive, lasting change for generations to come. The survey designed to bring together the thoughts of as many people as possible — recognising that everyone has a role in ensuring strong, healthy foundations for the youngest in our society that will positively affect their lifelong outcomes.

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

“Kakva poslastica za nas ovo jutro. Ako niste još, ispunite sad ovu brzu anketu“, “Nevjerojatno je vidjeti tvoj unutarnji mir i spokoj kako isijavaju iz tebe“, “Apsolutno izvanredan posao! I tako je uzbudljivo“, “Divno je vidjeti Kate kako koristi svoju poziciju za tako važan projekt. Jasno je da obožava djecu“, napisali su obožavatelji. Zaključili su kako je britanska monarhija u dobrim rukama.

Romantika u svilenoj spavaćici: Lijepa djevojka našeg nogometaša pohvalila se fotkama iz luksuznog hotela