Kraljica ima rođendan

Je li danas Dan D: Kate Middleton u trudovima?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kada je rođen princ George, Britanska ekonomija popravila se za 247 milijuna funti i to samo od klađenja. Očekuje se kako će nova beba oboriti taj rekord.

Iako bi termin trebao biti 25. travnja, britanski mediji pišu kako je Kate Middleton već u trudovima. Pojavila su se nagađanja kako Kate neće roditi u Londonu kako se očekivalo, već u Bucklebury, Berkshire ili u Anmer Hallu ili pak u Middleton vili u Norfolku jer je ovaj tjedan otišla posjetiti svoje roditelje.

Pogledaj i ovo Kate Middleton morala je požuriti ili... Kate Middleton bila je prisiljena otkriti da ima rak? Procurile su informacije o prijetnjama s kojima se suočila

Otkriveni svi misteriji oko dolaska nove kraljevske bebe

Ako kojim slučajem Kate rodi danas, biti će to vrlo zanimljivo s obzirom na to da je danas i 89. rođendan britanske Kraljice Elizabete. Kraljica ne bi mogla dobiti bolji rođendanski poklon od još jednom praunuka ili praunuke.

Kad samo već kod praunuke, situacija u britanskim kladionicama je takva da se većina ljudi kladi na to kako će nova beba biti - djevojčica.

Kate i William 'na piku' kladioničara

Najčešća ženska imena na koje se klade su Charlotte, Alexandra i Alice. U zadnji tren oklade su krenule i na ime James. James je ime Kateinog brata, ali isto tako to je bilo ime dva engleska kralja, ali i šest škotskih. Ako se rodi djevojčica ekonomisti očekuju kako bi utjecaj na ekonomiju mogao biti vrlo velik. U to ulaze oklade, suveniri, fotografije... Termin je izgleda sve bliže, a Britanci željno iščekuju dolazak druge kraljevske bebe. Neki već i dežuraju ispred bolnice!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene