Britanska javnost uvjerena je da je Kate Middleton ponovno trudna zbog jednog detalja.

Galerija


Kate Middleton jedna je od najslavnijih svjetskih mama, a svoje troje djece drži kao kap vode na dlanu. Iako je u kratkom roku rodila troje djece, a najmlađi Louis rođen je prošle godine, britanska javnost jedva čeka vijest da je njihova omiljena vojvotkinja i buduća kraljica ponovno trudna. 

Vezani članci Kate Middleton Kao da nemaju nikakvih briga na svijetu: Kate podržala supruga Williama na njegovoj prvoj velikoj svečanosti Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: AFP) Kraljevski baby boom? Kate Middleton gledajući Meghaninu trudnoću podivljali hormoni pa želi još jedno dijete

Silne nade možda će im se skoro ostvariti jer je jedan detalj možda nagovijestio radosnu vijest da Kate očekuje četvrtu kraljevsku bebu. Naime, novinari i stručnjak za kraljevsku obitelj Aranzazu Santos López uvjereni su da je Kate ponovno trudna i da je to dala naslutiti kada je njezina kćerkica Charlotte krenula u školu.

Kate Middleton svaki put prije objave trudnoće napravi vidljivu promjenu frizure, a to je napravila i sada. Kate je posvijetlila kosu i skratila je, baš kao što je napravila i prije objave svih svojih trudnoća.

Drugi znak da je vojvotkinja trudna jest taj što se oslobodila nekih kraljevskih obveza u sljedećih nekoliko mjeseci. Novinari smatraju da je to napravila jer je u sve tri trudnoće do sada imala jake mučnine u prva tri mjeseca trudnoće, a u prvoj je trudnoći čak završila u bolnici. Možda je Kate opet u prvom tromjesječju trudnoće pa joj ponovno treba odmor i stalna zdravstvena njega kako bi sve prošlo čim glađe. 

Iako ta glasina nije potvrđena iz Kensingtonske palače, uskoro ćemo saznati je li istinita ili ne jer se takva vijest ne može dugo skrivati. 

Možete li prepoznati nekadašnju seks-bombu raskošnog glasa koja je bila san svakog tinejdžera?