Kate Middleton je preuzela veliki teret nakon što su se princ Harry i Meghan Markle odrekli svojih titula.

Galerija


Kate Middleton (38) osjeća se iscrpljeno i zarobljeno jer ima previše posla otkad su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) napustili kraljevsku obitelji. 

Vezani članci Kate Middleton i Meghan Markle - 5 Kate Middleton i princ William ljutiti zbog novih glasina, otkriveno što je ona radila samo za Meghan Markle Kraljica Elizabeta Vlada zemljom 68 godina, a preživjela je seks-skandale, golišave fotografije, mito i šokantne ispovijesti

Izvor za britanski magazin Tatler otkrio je kako je vojvotkinja od Cambridgea bijesna zbog situacije u kojoj se našla. "Htjela se sa svojim mužem Williamom više posvetiti roditeljstvu i druženju sa sinovima i kćeri, no Meghan i Harry su njezino troje djece 'bacili pod bus' ", ispričao je. 

Kate smatra da su supružnici jako sebični zbog svog ponašanja i da nisu razmišljali kako će to utjecati na ostatak obitelji. "Ne stigne ujutro ni otpratiti djecu u školu i vrtić koliko su njezine odgovornosti sada velike", rekao je izvor za Tatler. 

Dok u njoj kipi sve od bijesa, Middleton je prisiljena kao i uvijek smješkati se i odijevati se prema pravilima, pa je javnosti teško naslutiti kako se osjeća. "Radi teško kao direktori uspješnih tvrtki i stalno je u pokretu, a nema nikakvih povlastica i odmora zbog toga", ispričao je izvor.