ne može više

Kate Middleton puca po šavovima zbog sebičnog poteza njene obitelji, no mora glumiti sreću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton je preuzela veliki teret nakon što su se princ Harry i Meghan Markle odrekli svojih titula.

Kate Middleton (38) osjeća se iscrpljeno i zarobljeno jer ima previše posla otkad su princ Harry (35) i Meghan Markle (38) napustili kraljevsku obitelji. 

Pogledaj i ovo Kate Middleton Nema više šanse Princ William i Kate Middleton donijeli konačnu odluku o pomirenju s Harryjem i Meghan, a tome je presudila jedna stvar!

Izvor za britanski magazin Tatler otkrio je kako je vojvotkinja od Cambridgea bijesna zbog situacije u kojoj se našla. "Htjela se sa svojim mužem Williamom više posvetiti roditeljstvu i druženju sa sinovima i kćeri, no Meghan i Harry su njezino troje djece 'bacili pod bus' ", ispričao je. 

Kate smatra da su supružnici jako sebični zbog svog ponašanja i da nisu razmišljali kako će to utjecati na ostatak obitelji. "Ne stigne ujutro ni otpratiti djecu u školu i vrtić koliko su njezine odgovornosti sada velike", rekao je izvor za Tatler. 

Dok u njoj kipi sve od bijesa, Middleton je prisiljena kao i uvijek smješkati se i odijevati se prema pravilima, pa je javnosti teško naslutiti kako se osjeća. "Radi teško kao direktori uspješnih tvrtki i stalno je u pokretu, a nema nikakvih povlastica i odmora zbog toga", ispričao je izvor. 

 

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene