Poslao bi snažnu poruku

Kate Middleton i princ William razmatraju jednu stvar koja se tiče njihova najstarijeg sina: ''Bilo bi dobro za javnost''

Princ George, princ William i Kate Middleton - 2 Princ George, princ William i Kate Middleton - 2 Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Princ George, princ William i Kate Middleton - 1 Princ George, princ William i Kate Middleton - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom - 3 Princ William i Kate Middleton s djecom Princ William i Kate Middleton s djecom - 2 Princ William i Kate Middleton s djecom - 1 Princ George - 1 Princ George - 2 Princ George - 3 Princ George - 4 +26 Princ George Galerija

Princ William i Kate Middleton razmišljaju o tome da sprovodu kraljice Elizabete prisustvuje i njihovo najstarije dijete princ George.

Princ William i Kate Middleton razmišljaju o tome da sprovodu kraljice Elizabete II. zajedno s njima prisustvuje i njihovo najstarije dijete princ George.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Buckinghamska palača navodi kako bi ovaj postupak poslao snažnu poruku svijetu, a svima je već dobro poznato da je mali George sada drugi u redu za kraljevski tron nakon njegova oca Williama.

Iz tog razloga, palača smatra da bi bilo dobro da javnost vidi budućeg monarha.

''Dvorjani žele da princ George bude na pogrebu u određenoj ulozi, makar samo da uvjeri naciju u red nasljeđivanja'', rekli su iz palače.

Drugi izvor iz palače dodao je: 'Trenutno se raspravlja. Odluka još nije donesena''.

Djeca Kate i Williama još nisu viđena u javnosti od kad je svijetom proširena vijest o smrti kraljice Elizabete.

Na sam dan smrti, djeci je bio prvi dan škole, a o njima se tada pobrinula Kate dok je William žurno otputovao u Balmoral gdje je kraljica preminula.

Osim Georgea, Charlotte i Louisa, svijet nije vidio ni djecu princa Harryja i Meghan Markle Lilibet i Archieja koji su po informacijama bliskih izvora ostali u Americi.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 4 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 5 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 6 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 3 +19 Kate Winslet u dubrovačkoj bolnici - 2 Celebrity Glumica Kate Winslet završila u dubrovačkoj bolnici, stigla je u crnom kombiju, a pratilo ju je nekoliko ljudi

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 1 +28 Filip Hrgović i Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u opako kratkoj i uskoj haljini istaknula sve svoje čari, duge noge i dekolte bili su u prvom planu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene