A sve zbog...

Je li moguće?! Omiljena vojvotkinja razljutila susjede!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton i princ William razljutili su susjede svojim mijenjanjem crijepa na kraljevskom imanju!

Kao i svaki mladi bračni par kada je u pitanju dekoriranje vlastitih interijera, tako i Kate Middleton i princ William žele urediti posjed u vlastitom stilu.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Kate Middleton i princ William na premijeri filma o Mandeli

No, Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea navukli su na sebe gnjev mještana koji žive u blizini kraljičinog Sandringham imanja nakon što su odabrali 'vulgarni' šareni crijep za njihovu ladanjsku kuću.

Kate i princ William stavljaju novi krov na Anmer Hall imanju pa su ih optužili da staru kuću u 'georgian' stilu žele pretvoriti u jednu od 'Barrattovih kuća'. Vojvoda i Vojvotkinja preuređuju imanje na sjeveru Norfolka jer ga planiraju pretvoriti u svoj drugi dom. Crijep ljetnikovca zamijenjen je prije nekoliko tjedana, no mještani nisu zadovoljni viđenim rezultatom. 'Zgrada datira iz ranih 80-ih, no sada izgleda kao jedna od Barrattovih kuća. Nije trn u oku, ali doista izgleda drugačije', rekao je jedan mještanin za The Sunday Express

Imanje ima 10 soba te se nalazi na kraljičinom privatnom posjedu u Sandringhamu, a prije toga je bilo 13 godina u vlasništvu direktora kompanije Jamesa Everetta i njegove obitelji. Everetti su rekli da su bili zamoljeni napustiti imanje 4 godine prije kraja njihova najma kako bi se napravilo mjesta za kraljevski par i njihovu mladu obitelj.

Mnoštvo novih mjera sigurnosti također je odobreno od strane Općinskog vijeća, uključujući i sadnju desetaka stabala koja ih štite od javnih pogleda. Jedan od novih planova je i pomicanje glavnih ulaznih vrata bliže pristupnoj stazi tako da javnost neće biti u mogućnosti doći preblizu kuće.

Na imanju će raditi arhitekt Charles Morris, koji stoji i iza kontroverznog produljenja ladanjske kuće princa Charlesa. Službenici Vijeća odobrili su planove temeljem prenesenih ovlasti, što znači da kraljevski par ne mora proći kroz uobičajeni proces planiranja. Anmer Hall je jedno od 150 imanja koji se nalazi na 20 000 jutara zemlje u Norfolku, a samo dvije milje istočno od Sandrgham Housea, jedne od omiljenih kraljevskih privatnih rezidencija.

Par trenutno uređuje drugu 20-sobnu kuću u Kensington Palaceu, koja im služi kao primarno prebivalište u Londonu te troškovi gradnje do sada iznose milijun i 100 000 funti. Ova raskošna kuća ima 5 dnevnih soba, tri glavne spavaće sobe, garderobe i kupaone, sobe za osoblje i pomoćne sobe. Imanje nije imalo neke značajne obnove još od smrti kraljičine sestre 2002. godine.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene