Nakon glasina da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton o odnosu kraljevskog para cure novi detalji.

Galerija


Prošlih su se mjeseci britanski tabloidi ozbiljno raspisali o mogućnosti da princ William vara svoju dugogodišnju suprugu Kate Middleton. Iako ništa nije potvrđeno, a kraljevska obitelj zbog tih je članaka počela prijetiti novinarima tužbama, sada su počeli curiti novi detalji o odnosu kraljevskog para. 

Vezani članci Meghan Markle i princ Harry Novo iznenađenje za Meghan i Harryja? Čini se da njihovo ponašanje dolazi na naplatu i to ne samo u kraljevskoj obitelji Kate Middleton - 3 Kate Middleton priznala da postoji nešto u čemu baš uživa, no jako joj loše ide: "Trebala bih tražiti savjete"

Čini se da je bračna idila ovih inače besprijekornih supružnika ipak malo narušena jer prema izvorima iz Buckinghamske palače -preispituju svoj brak. 

Nakon što je Kate u proljeće prekinula prijateljstvo s nekoć bliskom prijateljicom Rose Hanbury, s kojom ju William navodno vara, par se odlučio posvetiti svom odnosu i otkriti što je to "zaštekalo". 

Iako apsolutno opovrgavaju istinitost glasina, par misli da su im ti zlobni tračevi dobro došli kako bi se trgnuli iz bračne kolotečine i dodatno poradili na uspješnosti svog odnosa. Navodno je ova godina bila stresna za Kate jer se prvo pisalo da je u teškoj svađi sa svojom šogoricom, Meghan Markle, a potom da ju njezin muž vara s prijateljicom iz srednje škole. 

Kate i William sada idu na savjetovanje i aktivno razgovaraju o tome kako su takve teške i mučne glasine utjecale na njihov brak. Kateina prva briga su njezina djeca te je posebno zabrinuta kako će oni jednog dana reagirati na takve novinske članke. 

"Kate misli da su ta šuškanja puna mržnje i zlobe, zlo joj je od njih. No najviše brine za svoju djecu i ne želi da oni budu povrijeđeni kada će ih jednog dana pročitati", rekao je izvor blizak paru. 

Neovisno o tome radi li se o istini ili ne, govorkanja su urodila i nečim dobrim. 

"Tračevi su natjerali Willa i Kate da sjednu i razmisle o kvaliteti svoje veze, a zaključili su kako bi trebali češće raditi na poboljšanju svog odnosa", dodao je tajni izvor. 

Fotografi uhvatili glumicu u društvu kćeri koju rijetko viđamo, a mnogi sve dosad nisu ni znali kako izgleda

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju