Namjerno ili?

Dok Britanici bjesne zbog rastrošne Meghan, Kate i William ih oduševili svojim novim potezom

Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Getty Images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i Archie (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton i princ William odlučili su ne putovati privatnim letom do obiteljskog dvorca u Škotskoj.

Članovi britanske kraljevske obitelji dio ljetnog odmora tradicionalno provode u svom škotskom dvorcu Balmorale. Kraljica Elizabeta i princ Phillip tamo borave već neko vrijeme, a prije nekoliko dana pridružili su im se vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry koji su tamo doputovali privatnim avionom, zbog čega su se našli na meti kritika britanske javnosti.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Za razliku od njih, vojvotkinja Kate Middleton i princ William odlučili su u Škotsku otputovati "normalnim" letom, a sa sobom su poveli i djecu - princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa ali i Kateinu majku. Obitelj je letjela ekonomskom klasom od Norwicha do Aberdeena prenosi Mail Online.

"Cijela obitelj je sjedila skroz naprijed. Često letim ovom linijom i nisam ništa primijetio. Nitko nije znao da su na letu. Nešto kasnije sam shvatio da Kateina majka sjedi nekoliko redova ispred mene", izjavio je jedan od putnika.

Cijena leta na spomenutoj relaciji iznosi 73 britanske funte po osobi, a traje svega desetak minuta.

Iako ovo nije prvi put da članovi kraljevske obitelji lete redovnim linijima, ovaj potez Kate i Williama naišao je na odobravanje Britanaca, nakon što su ih Meghan i Harry naljutili luksuznim načinom putovanja. Naime, u samo 11 dana privatnim su avionom letjeli čak 4 puta. Zanimljivo je i da je upravo Harry taj koji je 2011. godine letio "običnim" avionom EasyJeta od Edinburgha do Londona, što mu tada očito nije predstavljalo problem.

Kritičari su vojvodu i vojvotkinju od Sussexa nazvali hipokritima zbog načina i učestalosti putovanja koje šteti okolišu, dok istovremeno promiču i zagovaraju njegovu zaštitu, dok neki pak smatraju kako su Kate i William namjerno odlučili putovati drugačije od njih.

Meghan i Harry ovo će ljeto pamtiti po prvom odmoru sa sinom Archiejem na Ibizi, nakon čega su svratili do vile Eltona Johna u Nici.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +8 Izabel Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Izabel Kovačić u rijetko viđenom izdanju: Ljepotica se razgolitila u badiću koji grli obline

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene