Kate Middleton zabrinuta je za Meghan Markle i njezino snalaženje u kraljevskoj obitelji, pa joj je udijelila vrijedan savjet.

Galerija


Nakon što je Meghan Markle s cijelim svijetom u kontroveznom intervjuu podijelila kako joj je teško nositi se s pritiskom javnosti i novorođenčetom Archiejem u isto vrijeme, kraljevska obitelj jako se zabrinula za vojvotkinju.

Vezani članci Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Meghanino bolno svjedočanstvo uzdrmalo dvor, a Kate Middleton natjeralo na neočekivan potez Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: AFP) Kate je omiljenija, a Meghan je izazvala histeriju: Koja ima najpopularniju kraljevsku fotku svih vremena?

Mjesecima se šuškalo da su braća William i Harry u svađi, kao i da Kate Middleton ne razumije baš najbolje svoju šogoricu Amerikanku. Kate nikada nije razljutila britansku javnost svojim postupcima, a dio je kraljevske obitelji godinama. S druge strane, čini se da Meghan ne uspijeva baš niti jednim svojim postupkom zadovoljiti medije i javnost, zbog čega jako pati.

Srcedrapateljna ispovijest vojvotkinje od Sussexa tako je nagnala Kate da joj odluči pomoći u njezinu snalaženju na dvoru. Navodno je odlučila približiti se Meghan koliko je to moguće, a sada je, prema riječima izvora iz palače, Meghan udijelila i vrijedan savjet.

Kate je rekla Meghan da baš svaki član kraljevske obitelji proživi loše razdoblje i negativnu propagandu medija, no iz svega izađe još jači. Prema riječima buduće kraljice Kate - ključ je u učenju na greškama. Čini se da Meghan mora još naučiti dostojanstveno se nositi sa svojim problemima. 

Prisjetimo se, Kate možda nikada nije kršila kraljevske tradicije, no svojedobno su je britanski tabloidi nazivali "Kate čekačicom" zbog njezine duge veze s princom Williamom, kojemu su trebale godine da ju zaprosi.

Prema riječima stručnjaka za kraljevsku obitelj, Kate se trudi spriječiti to da se Harry i Meghan odsele iz Velike Britanije, što bi bilo katastrofalno za slogu unutar obitelji.

Meghan i Harry uskoro će otputovati u SAD na šest tjedana kako bi uživali u blagdanima s Meghnaninom majkom Doriom i provodili kvalitetno vrijeme sa svojim sinčićem podalje od medija.

Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest