Ona zna

Kate očitala lekciju o kraljevskom životu problematičnoj Meghan, a sve kako bi spriječila katastrofu

Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) getty images 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kate i Meghan zagovaraju potpuno drukčije stilove (Foto: AFP) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Pippa Middleton i Meghan Markle(Foto: Profimedia) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) Kate Middleton i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Kate Middleton, Meghan Markle i Pippa Middleton (Foto: Getty Images) +1 Meghan Markle i Kate Middleton (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton zabrinuta je za Meghan Markle i njezino snalaženje u kraljevskoj obitelji, pa joj je udijelila vrijedan savjet.

Nakon što je Meghan Markle s cijelim svijetom u kontroveznom intervjuu podijelila kako joj je teško nositi se s pritiskom javnosti i novorođenčetom Archiejem u isto vrijeme, kraljevska obitelj jako se zabrinula za vojvotkinju.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i kralj Charles Povijesni trenutak Kralj Charles svojim je potezom otkrio koliko poštuje Kate Middleton, takva čast ukazana je prvi put nekom članu kraljevske obitelji!

Mjesecima se šuškalo da su braća William i Harry u svađi, kao i da Kate Middleton ne razumije baš najbolje svoju šogoricu Amerikanku. Kate nikada nije razljutila britansku javnost svojim postupcima, a dio je kraljevske obitelji godinama. S druge strane, čini se da Meghan ne uspijeva baš niti jednim svojim postupkom zadovoljiti medije i javnost, zbog čega jako pati.

Srcedrapateljna ispovijest vojvotkinje od Sussexa tako je nagnala Kate da joj odluči pomoći u njezinu snalaženju na dvoru. Navodno je odlučila približiti se Meghan koliko je to moguće, a sada je, prema riječima izvora iz palače, Meghan udijelila i vrijedan savjet.

Kate je rekla Meghan da baš svaki član kraljevske obitelji proživi loše razdoblje i negativnu propagandu medija, no iz svega izađe još jači. Prema riječima buduće kraljice Kate - ključ je u učenju na greškama. Čini se da Meghan mora još naučiti dostojanstveno se nositi sa svojim problemima. 

Prisjetimo se, Kate možda nikada nije kršila kraljevske tradicije, no svojedobno su je britanski tabloidi nazivali "Kate čekačicom" zbog njezine duge veze s princom Williamom, kojemu su trebale godine da ju zaprosi.

Prema riječima stručnjaka za kraljevsku obitelj, Kate se trudi spriječiti to da se Harry i Meghan odsele iz Velike Britanije, što bi bilo katastrofalno za slogu unutar obitelji.

Meghan i Harry uskoro će otputovati u SAD na šest tjedana kako bi uživali u blagdanima s Meghnaninom majkom Doriom i provodili kvalitetno vrijeme sa svojim sinčićem podalje od medija.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Silverman (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Profimedia) Lauren Goodger (Foto: Instagram) +6 Lauren Goodger (Foto: Instagram) Celebrity Guza s kojom se čak ni J.Lo ne može mjeriti: Kada se ova dama okrene, svi padaju u nesvijest

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene