Neugodno iznenađenje

Kate iznenađena: 'O ne! To sam ja? To bih trebala biti ja?'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U opisu posla Kate Middleton je i primanje darova na okupljanjima gdje pozdravlja okupljene obožavatelje. Rado prima cvijeće, no kako se čini - ne i lutke!

Trudna Kate Middleton neugodno se iznenadila kada joj je djevojčica Dayni Miller pokazala plastičnu lutku nalik na nju. Kate nije baš bila oduševljena tom usporedbom, pa se samo malo nasmijala.

Pogledaj i ovo kralj Charles - 3 burno razdoblje za njega Kralj Charles viđen prvi put nakon što su ruski mediji objavili lažnu vijest o njegovoj smrti, zbunjeno je sve promatrao iz automobila

'Ne! O ne! To sam ja? To bih trebala biti ja? Zar moja kosa uistinu tako?', rekla je s izrazom užasavanja vojvotkinja od Cambridgea.

>> Objavljen je video trenutka koji je uzbudio Veliku Britaniju!

Lutka se inače zove Princeza Catherine, a djevojčica je poručila kako ju je dobila od mame za Božić (lutka inače košta 135 kuna). 'Rekla sam vojvotkinji da je puno ljepša od lutke i da njezina kosa ne izgleda tako veliko i bujno', poručila je 11-godišnja djevojčica novinarima, piše DailyMail.

Dayni je, baš kao i njezina mama, obožavateljica kraljevske obitelji. Dosad je na adresu kraljevske obitelji poslala desetak pisama, a odgovorili su joj na sva.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene