Kate Middleton i dalje se muči s problemima u trudnoći, a sada joj je postavljena i prava dijagnoza zbog koje je morala otkazati sve poslovne obaveze!


Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Vezani članci Grace Van Cutsem Sjećate se djevojčice koja je prije 10 godina ukrala pažnju s kraljevskog poljupca? Evo gdje je i kako izgleda ova mala zvijezda danas Kate Middleton - 3 Kate je bila jako zabrinuta zbog Harryjeva vjenčanja s Meghan, jedna stvar ju je posebno mučila i to nikako nije mogla shvatiti

Princeza Kate za vrijeme trudnoće morat će se boriti s rijetkom bolešću koja pogađa trudnice. Prema pisanju E! Onlinea, liječnici su joj dijagnosticirali poremećaj zvan hyperemesis gravidarum, odnosno teške jutarnje mučnine koje neke žene itekako teško podnose.

Dr. Marlena Fejzo objasnila je o čemu se točno radi:

>> Kate napustila bolnicu, princ je dočekao s ružama!

'Ovo nisu obične jutarnje mučnine. Imali smo slučajeve u kojima su žene tako jako povraćale da su im puknuli bubnjići u ušima ili dobile frakture rebara!'

Koliko je situacija ozbiljna govori i činjenica da stručnjaci smatraju kako će Kate morati uz sve to dobro paziti da uspije u želucu zadržati bar neku hranu, i zbog sebe i zbog djeteta, ali i dobivati dovoljno vitamina.

Veliki postotak žena kojima je dijagnosticiran hyperemesis gravidarum provode dosta vremena u bolnicama, gdje hranu dobivaju kroz cijevi ili im se propiše infuzija.

>> Obitelj preminule sestre shrvana: Zahvaljuju se svima na potpori!

No dr. Fejzo tvrdi da obitelj, prijatelji i suradnici princeze Kate mogu slavnoj trudnici sve olakšati ako poduzmu neke jednostavne korake:

'Kate ne bi trebala biti u blizi hrane koja se kuha, poput kuhinja i tržnica. Također, ljudi ne bi trebali nositi toaletnu vodicu i parfeme u njezinoj blizini.'

Iako je cijela Velika Britanija ponosna što je Kate Middleton konačno trudna, čini se da će ona i suprug princ William imati puno briga u nadolazećim mjesecima.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook