Smjene na dvoru

Kate ima konkurenciju - upoznajte princezu Maximu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljevske obiteji drže do tradicije i običaja, no nekad se dogode i smjene na dvoru.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Kate Middleton u fazi liječenja Kate Middleton ima rak, šokirala obraćanjem javnosti nakon mjeseci čekanja: ''Bio je to veliki šok, teški mjeseci su iza mene''

Britanci su dobili svoju miljenicu, a Nizozemci već dugo imaju svoju. Vrijeme je da je upoznate Maximu!

Nizozemska kraljica Beatrix prije nekoliko dana objavila je kako će abdicirati s prijestolja u korist svog sina Willema-Alexandera koji će tako postati kralj Nizozemske, a njegova 39-godišnja supruga Maxima Zorreguieta će i službeno biti njegova Kraljica.

>> Napokon objavljen termin rođenja kraljevske bebe!

Princeza Maxima Nizozemce je očarala još prije desetak godina, a sada je vrijeme da je i mi upoznamo. Udala se za Willema-Alexandra 2002. u haljini od bijele Mikado svile dostojne prave princeze.

Buduća kraljica i kralji imaju tri kćeri; 9-godišnju Catharinu-Amaliu, 7-godišnju Alexiu i 5-godišnju Ariane. Maxine se svojim kćerima trudi pružati normalno odrastanje, pa je čak i tužila jedne novine koje su objavile paparazzo fotografije nje i dvije njezine kćeri na plaži.

Razlog njezine popularnosti je i u tome što je prilično 'normalna', poput svake druge žene vodi svoju djecu u školu i posvećuje im svaki slobodni trenutak usprkos užurbanom rasporedu.

Maxima je i vrlo ambiciozna. Diplomirala je ekonomiju na Universidad Catolica Argentina, te je radila kao investicijska menadžerica za banke diljem svijeta.

Nakon što se udala, preuzela je kraljevske dužnosti, a s time je postala i modni uzor. Maxima je poznala i po svojim hrabrim modnim odabirima, a sve što odjene postane hit. Uostalom, isto je s Kate Middleton koja je i proglašena ikonom stila.

Aktivna je humanitarka, pa je tako za udrugu koja se bavi psihološkim poremećajima i preplivala kanal u Amsterdamu.

Maximu su u medijima često uspoređivali s američkom pop princezom Britney Spears. Ne zbog propalog braka i živčanog sloma, već zato što fizički liče jedna na drugu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene