Kate i Oliver Hudson u gostovanju kod Ellen DeGeneres ispričali su o vezi sa svojim roditeljima, a otkrili su i nekoliko zanimljivih detalja.

Galerija


Glumica Kate Hudson s bratom, glumcem Oliverom Hudsonom, gostovala je u emisiji popularne Ellen DeGeneres te je priznala kako je otvorena prema tome da ima još djece.

Vezani članci Kate Hudson i Chris Robinson (Foto: AFP) Ova glumica pada na rokere, s trojicom ima djecu, a zaručnik J.Lo davno joj je slomio srce Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Unatoč strogoj zabrani slavljenice, glumica objavila fotografije s "it rođendanske proslave" o kojoj svi pričaju

40-godišnja glumica s Chrisom Robinsonom ima sina Rydera (16), s Mattom Bellamyjem ima sina Binghama (8), a s trenutačnim partnerom Dannyjem Fujikawom ima 16-mjesečnu Rani. Odlučna je u tome da bi obitelj još širila u sljedeće tri godine.

"Rani je sjajna djevojčica i uživam s njom. Mislim da bih ponovno rodila, ali kada Rani navrši četiri ili pet godina, onda bi već bilo kasno", priznaje Kate.

Hudson se osvrnula i na vezu s poznatim roditeljima, glumicom Goldie Hawn i njezinim dugogodišnjim partnerom Kurtom Russelom. Otkrila je kako je pušila marihuanu s njima, a marihuana je u Kaliforniji legalna. Kate i Oliver ispričali su i da su organizirali lude tulume dok njihovih roditelja nije bilo kod kuće, a u emisiji su im se odmah i ispričali.

Kate i Oliver Hudson nemaju nikakvu komunikaciju sa svojim biološkim ocem Billom, a često pričaju da im je Kurt Russell pravi otac s kojim su odrasli i s kojim imaju sretnu obitelj.

S bivšim se dečkom fizički obračunavala u javnosti, a sada je uhvaćena u 4 ujutro sa slavnim komičarom