Riskantne trakice

Možda je znamo kao slatkicu, ali u haljini koja joj je jedva prekrila grudi pokazala je i svoju drugu stranu

Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 4 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 4 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 4 Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) - 1 Kate Hudson (Foto: Instagram) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) Kate Hudson (Foto: Instagram) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Getty Images) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: Profimedia) Kate Hudson (Foto: AFP) Kate Hudson (Foto: AFP) +2 Kate Hudson (Foto: AFP) Galerija

Kate Hudson trenutno je u Veneciji gdje je otputovala povodom filmskog festivala, a zbog izdanja u kojima se tamo pojavila da se naslutiti kako je zaboravila spakirati donje rublje.

Holivudska glumica Kate Hudson (42) od početka karijere slovi kao slatkica, no čini se da je sada to odlučila promijeniti.

Pogledaj i ovo Matthew Mcconaughey, Kate Hudson Atipični feel good film Jedna od najpopularnijih romantičnih komedija na svijetu kojoj se većina vrlo rado vraća, a iza koje stoji bitna poruka i sretan rasplet

Kći legendarne Goldie Hawn, s godinama sve više nalikuje na svoju zanosnu majku od koje je, osim izgleda, naslijedila i urođeni seksepil koji je posebno došao do izražaja tijekom njezinih pojavljivanja u Veneciji.

Glumica je tamo doputovala povodom filmskog festivala gdje promovira svoj novi film "Mona Lisa and the Blood"Moon" i na čijoj je svečanoj premijeri ukrala baš svu pažnju.

Kate je crvenim tepihom prošetala u raskošnoj crvenoj haljini s potpuno prozirnim gornjim dijelom i trakicama od čipke koje su djelomično prekrile njezine grudi, no bilo je posve očito da ispod ne nosi grudnjak.

U dosta rizičnoj haljini, glumica je spremno pozirala fotografima te je opušteno izmjenjivala poze i očito se nije zamarala time hoće li pokazati i više nego što je planirala.

Još jednim golišavim izdanjem iz Venecije pohvalila se na svojem Instagramu, a čini se da je tada potpuno preskočila donje rublje.

"Prije nego napustite kuću, pogledajte se u ogledalo i skinite jednu stvar", citirala je uz fotku Coco Chanel, a seksi izrezi na dekolteu i opasno visoki prorez na donjem dijelu daju naslutiti što je ona odlučila skinuti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kate Hudson (@katehudson)

Inače, Kate je ovo ljeto boravila u našem susjedstvu, točnije u Beogradu, gdje je s Danielom Craigom i Edwardom Nortonom snimala nastavak filma "Nož u leđa".

Prije toga je s dečkom Dannyjem Fujikawom i njihovom kćerkicom Rani Rose (2) te sinom Binghamom (8) kojeg je dobila s pjevačem Mattom Bellamyjem, ljetovala u Grčkoj, a tamo su im se pridružili i njena mama Goldie s partnerom Kurtom Russellom. Kate s bivšim suprugom Chrisom Robinsonom ima još i 17-godišnjeg sina Rydera.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: John Pavlish) Celebrity Rozga iznenadila objavom svoje golišave fotke, na neočekivani prizor reagirale su i druge poznate Hrvatice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene