Razlike presudile!

Ruže im nisu dugo cvjetale: Ljepotica nakon 4 mjeseca "napucala" 20 godina mlađeg komičara?

Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) +0 Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Beckinsale je nakon samo 4 mjeseca veze prekinula vezu s komičarem Peteom Davidsonom.

Nakon samo četiri mjeseca veze, lijepa 45-godišnja glumica Kate Beckinsale navodno je prekinula vezu s 20 godina mlađim komičarem Peteom Davidsonom

Pogledaj i ovo Kaia Gerber i Cindy Crawford (Foto: AFP) Ni to nije potrajalo! Nitko ne zna kako osvaja ovako lijepe žene, no niti jedna veza mu ne potraje duže od nekoliko mjeseci

Izvor blizak paru izjavio je kako je kratka, ali vatrena romansa između neobičnog para završila. Unatoč ljubavnom brodolomu, par je navodno ostao u prijateljskim odnosima. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NEW | pete leaving "the dirt" afterparty with @katebeckinsale 📸: @justjared #petedavidson #saturdaynightlive #snl #thedirt

Objavu dijeli pete davidson updates (@petedavidsonrares)

"Prekinuli su, ali su i dalje u dobrim odnosima, zapravo bi se moglo reći da su postali i najbolji prijatelji", rekao je povjerljivi izvor. 

Davidson i Beckinsale posljednjih su mjeseci plijenili pozornost javnosti zbog svoje velike razlike u godinama, ali i zbog toga što su mnogi smatrali da su posve drugačiji karakteri. 

Mnogo starija Kate, koju se smatra jednom od najljepših žena svijeta, prije Petea je bila u braku s redateljem Lenom Wisemanom, a iz veze s glumcem Michaelom Sheenom ima 20-godišnju kćer Lily Mo, koja je tek malo mlađa od samog Petea. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me? I’d never

Objavu dijeli Kate Beckinsale (@katebeckinsale)

Počelo se šuškati da su u vezi nedugo nakon što je komičar prekinuo zaruke s pjevačicom Arianom Grande, za kojom je navodno jako patio. Na partiju Zlatnih globusa postalo je jasno kako je između glumice i komičara planula ljubav.

Kate Beckinsale o svojoj vezi s mlađahnim i neuglednim komičarem progovorila je u ožujku rekavši kako "nikada prije nije bila u ovoj poziciji."

"Nisam nikada hodala s nekime tko je tako nestašan i nepredvidljivTo me uzbuđuje", rekla je Kate.

Par se često pojavljivao u javnosti i nisu skidali ruke jedno s drugoga, no očito idila nije dugo potrajala jer se nakon samo 4 vatrena mjeseca stvar raspala. Zanimljivo je i kako se nedavno počelo šuškati da Kate Petea vara s nepoznatim muškracem s kojim je viđena u jednom londonskom restoranu, a Pete je nakon tog incidenta izjavio i kako se osjeća "usamljeno."

Veza im očito nije bila suđena, no možda će zato njihovo prijateljstvo potrajati. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Kim Kardashian (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: Instagram) +3 Kim Kardashian (Foto: Instagram) Celebrity Ovo je bolno gledati: Kako se ona uspije uvući u ove tajice?!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene