Opa!

Glumica poznata po zavođenju mlađih frajera objavila fotku na kojoj pozira samo u gaćicama

Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Beckinsale (Foto: Instagram) Kate Beckinsale vježba (Foto: Screenshot) Kate Beckinsale i Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale, Pete Davidson (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale (Foto: Getty) Kate Beckinsale (Foto: Instagram) +0 Kate Beckinsale (Foto: Profimedia) Galerija

Kate Beckinsale privukla je pažnju javnosti najnovijom objavom na društvenim mrežama.

Britanska glumica Kate Beckinsale objavila je na svom profilu na Instagramu vrlo provokativnu fotku, možda i najprovokativniju dosad, na kojoj pozira gotovo gola.

Pogledaj i ovo Kate Beckinsale na dočeku Vatrenih u Zagrebu - 3 naša nova navijačica Holivudska glumica javila se s dočeka Vatrenih u Zagrebu, nije mogla vjerovati što se događa: "Od milijun ljudi na ulici..."

Naime, dok je njezini šminker i frizer uljepšavaju, ona sjedi u fotelji odjevena samo u čipkaste gaćice, dok gole grudi prekriva rukama. Seksepilna fotografija mnoge je ostavila bez teksta pogotovo zato jer ju u ovakvom izdanju nisu često imali prilike viđati na društvenim mrežama.

No ono što je mnoge dodatno zbunilo je pomalo nesuvisli opis fotografije koji je napisala, no time je zapravo htjela podijeliti dio atmosfere i misli koje se motaju po njezinoj i glavama članova njezine ekipe.

"Chase smatra da postoji vrlo dobar argument za korištenje antropički princip za pretpostavku da živimo u simulaciju. Italo kaže da ne postoji dokaz da je posthumana civilizacija uopće fizički stvorila takvu stimulaciju. Ja ne mogu shvatiti zašto bi netko stavio rajčicu u tost sa sirom", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on

Kate je objavom pokazala da je dobre volje unatoč tome što su je evakuirali iz njezinog doma u Los Angelesu zbog opasnih požara koji su zahvatili to područje.

Inače, 46-godišnja glumica u Hollywoodu je na glasu kao žena koja voli mlađe muškarce. Donedavno je plijenila pažnju s25-godišnjim komičarem Petom Davidsonom, a prije njega ljubila je 22-godišnjeg modela Matta Rifea. S redateljem Lenom Wisemanom u braku je bila od 2004. do 2016. godine.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson (Foto: Getty Images) Liam Neeson (Foto: Getty Images) +4 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Celebrity Fanovi zabrinuti za omiljenog im glumca: Zapuštenog i neurednog gotovo ga nitko nije prepoznao

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene